Tully Snug Sessions återvänder med gratis endagsfestival

Redaktion 08:17 12 Oct 2021

Tully Snug är är tillbaka, denna gång med en gratis endagsfestival.

Det var i februari förra året som Whiskyproducenten Tullamore D.E.W lanserade världens första pop-up Snug i modern tappning. Den 16 oktober intar de återigen Stockholm Under Stjärnorna för en fullspäckad kväll med skratt och livemusik.

Festivalens lineup består bland annat av komikerna Christopher Nyqvist och Ahmed Berhan, och världsartisten Rhys står för kvällens liveframträdande.
–  En mobil pop-up Snug visade sig vara det perfekta stället för en minifestival. Efter fjolårets succé är vi väldigt glada att återigen kunna presentera Tully Snug Sessions. En gratis endagsfestival med mycket ”Irish Heart” och en spännande line-up med aktuella komiker och livemusik från Rhys. Tully Snug Sessions var bland det sista vi gjorde innan pandemin slog till och blir bland det första vi gör när samhället åter öppnar upp igen. Vi ser fram emot en fantastisk kväll på Stockholm Under Stjärnorna, säger, Erik Möller Sjöstedt, Brand Manager på Nigab. 

Rhys.

Tully Snug Sessions 2021 pågår mellan 19-23 lördagen den 16 oktober på Stockholm Under Stjärnorna. Kvällen bjuder på livemusik från världsartisten Rhys och stand-up från Christoffer Nyqvist, Kirsty Armstrong och Ahmed Berhan.

Minifestivalen avslutas med efterlängtad dans med utsikt över Stockholms takåsar. Fri entré med begränsat antal platser, först till kvarn.

Läs mer på facebookeventet.

 
Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!