Södermalm får naken-technoklubb

13:22 20 Feb 2018

Gratis inträde om du kastar kläderna.

Nu rapporterar Stockholm Direkt att Technopartiet, som drivs av Damien Eie och verkar för frihet i Stockholms nattliv, ska starta en ny nattklubb. På klubben ska det spelas elektronisk musik, men det är knappast det som är det mest häpnadsväckande. Det är nämligen fritt inträde om du klär av dig naken och lämnar dina kläder i garderoben. 
– Vi vill vara i fronten och visa att det är nya tider. Allas frihet måste respekteras, det handlar om ett öppet Stockholm för alla. Det är dags att Stockholm växer ur sin puppa som pittoresk småstad till en internationell storstad, detta är bara första steget, säger Damien Eie till Stockholm Direkt.

Klubben ska arrangeras i källaren på Götgatan 99 och ha öppet mellan 22 och 03 varje lördag. Det ska finnas "hångelrum" där besökarna ska "känna sig fria att göra vad de vill med vem de vill".
– Namnet Klubb Naket är en metafor för att man kommer naken som den man är och den man vill vara, utan fördomar. Vi tycker att alla ska ha rätt att gå ut och klubba utan att behöva bli utsatta för trakasserier, oavsett kön, läggning eller annan fantasi. Vi riktar oss till fetisch- och queerpubliken och sexuell frihet är en del av vårt manifest.

Klubb Naket har premiär den 24 februari.
 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!