Simon Sköld presenthärmar Bingo Rimér

16:09 27 Dec 2020

Titta vad Simon Sköld har gjort med veckopengen!

På annandagen visade Camilla Läckberg upp en julklapp hon fått från Simon Sköld på Instagram. Julklappen bestod av en Louis Vuitton-väska som Simon Sköld lämnat in hos en läderverkstad och fått omsydd till ett padelracketfodral. I kommentarsfältet påpekade många av hennes följare att Bingo Rimér nyligen gett samma present till Katrin Zytomierska. 

Tilltaget verkar inte bekymra Bingo Rimér, som skriver "Så snygg blev den. Helt rätt" följt av tre hjärtan under bilden. "Ja tack för tipset, många verkar tro att jag inte sett att du gjorde de *gråtskrattemoji* Frågade ju tom för att göra de på samma ställe", svarar Simon Sköld i triumf.

Han verkar nämligen tro att han har grönt ljus i och med att bad om Bingos välsignelse innan han skred till verket. Han förstår inte att behållningen med att få en specialdesignad present av det här slaget är tankeverksamheten bakom gåvan och att mottagaren får vara ensam om den. Och att det inte riktigt blir samma sak om man bara tar någon annans idé. Snart måste väl Louis Vuitton göra en Abercrombie & Fitch och börja betala svenska kändisar för att inte göra padelaccessoarer av deras väskor.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!