Samir & Viktor viker in hovarna

10:59 16 Oct 2020

Samir & Viktor tar farväl på nytt.

Det är en sorgens dag. Samir & Viktor har bestämt sig för att lägga ner igen. Duon, som bildades 2014, gick skilda vägar i januari 2017. Sedan hittade de tillbaka till varandra innan de tog en ny paus på obestämd framtid i början av 2020, bara för att återförenas på nytt några månader senare. Och nu ropar pojkarna som ropade varg "Varg!" igen. I ett pressmeddelande berättar Samir & Viktor att de ska sluta göra musik tillsammans. Samir ska nämligen bli mäklare.
– Det har varit helt fantastiska år med Samir & Viktor. Många trodde nog vi var en ”one hit wonder” men vi har hela tiden bevisat motsatsen - vi har släppt 16 singlar, levererat Sveriges sommarhit år efter år och medverkat i Melodifestivalen tre gånger. Vi har legat etta på Spotify tre gånger, det är inte många svenska artister som har gjort det. Våra låtar har streamat över 270 miljoner gånger på Spotify, det är ju helt galet! Men nu är det dags att gå vidare. Jag utbildar mig till mäklare och vill fokusera 100% på det, säger Samir Badran i ett pressmeddelande.

Men inget ont som inte för något gott med sig. I samband med avskedet släpper de nämligen en sprillans ny singel. Den heter Arbetslös och finns ute på Spotify nu. (Min favoritrad är Bror jag tar notan det är a-kassan som bjuder ikväll)
– Låten anspelar med glimten i ögat på situationen vi alla befinner oss i nu, i och med covid-19. Många av våra vänner och fans har förlorat sina jobb, och vi vill ge dem pepp och hopp med denna glada partylåt. Vi hoppas att alla mår ok där ute, trots omständigheterna, vi vet att det är tufft, säger Viktor Frisk.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!