Nöjesguiden avslöjar: Kulturmarxisternas mötesrapport

14:21 1 Sep 2011

Illustration: Ida Therén

Vad har Anders Behring Breivik gemensamt med internetsidan Politiskt Inkorrekt och kommentarsfältherrarna på Flashback, Newsmill och Aftonbladets nätupplaga? De har alla avslöjat den kulturmarxistiska konspirationen. Konspirationens plan är mycket enkel: Genom att kontrollera media och skolor och föra in ämnen som ”tolerans”, ”feminism” och ”mångkultur” planerar man att omvandla Europa till ”Eurabia” – en islamistisk diktatur. I grund och botten styrd av en judisk elit. Än idag förnekar den politiskt korrekta (icke-högerextrema) majoriteten av samhället att konspirationen existerar. Men tack vare Nöjesguidens grävande reportrar kan vi nu som första tidning publicera protokollet från det senaste av kulturmarxisternas månatliga stormöten.

 
Mötesprotokoll 2011-09-01

1. Så var mötet genomfört. Vi kom igång något försenat eftersom bussen med deltagare från Umeådistriktet fick längre kötid än beräknat.

2. Ett tjugotal representanter från hela landet samlades i Kulturhusets kansli. Vikarierande bibliotekarier, journalister, teater-producenter, arbetslösa humaniorakursare, ett par tidningsredaktörer, några vänsterpolitiker, queeraktivister, HBTQ-personer och ett par killar från Al-Qaidas Sverigekapitel.

3. Ordförande Mullah T. Rosenberg gav alla ett varmt välkomna med ett rungande ”Marx Akhbar”, vilket möttes av applåder och svaret ”Hen Ah Salam”. Hen hälsade också våra internationella gäster från piratpartiet i Somalia och koranskolan i Islamabad välkomna.

4. Först på dagordningen var försvarspolitik. Konspirationen har sedan länge arbetat med att reformera försvaret genom att manipulera debattartiklar på landets kultursidor. Bestämt sedan tidigare är att lumpen så snart som möjligt bör förläggas till Marit Bergmans Popkollo (i samarbete med ABF), med fortsatt träning i öknen utanför Kabul i regi av våra afghanska vänner.
Styrelsen lyfte i samband med detta frågan som redan låg på allas läppar. Hur skulle vi hämnas efter nederlaget i Oslo?  En gemytligt uppiskad stämning fyllde rummet.
– Hatet är vår drivkraft, konstaterade Kamrat Elsa Gustavsson, bibliotekarie vid Hudiksvalls stadsbibliotek. Sveriges muslimer är mellanmjölkiga mesar som drömmer om räntefria banker. Eurabia behöver radikal islamism, inget annat! 
Hennes hennafärgade hår brann av hat. Hatet mot det egna landet och sig själv. Sten Karlsson, musiklärare från Varberg, höll med:
– Ett förintat Sverige är ju trots allt målet för det här kvartalet.
Efter omfattande diskussion fattades ett beslut. Handlingsplanen för motattacken lyder: Fyra kvinnliga konstnärer klädda i trenchcoats placeras på strategiskt valda platser – två allsvenska fotbollsmatcher, Claes Ohlson vid Kungens Kurva och ett Rotarymöte i Halmstad. Kvinnorna framför ett performance-konstverk där de sakta tar av sig sina rockar och blottar klänningar tillverkade av begagnade tamponger. Framträdandet avslutas med stridsropet ”jag offrar mitt blod för mångkulturen” innan självmordsbomben briserar.

5. Förmiddagen flöt i övrigt på smidigt. Efter en välbehövd paus med kaffetår, förmiddagsbön och lite goda kryddiga Kaek-kakor (med fyllning av dadelmassa) behandlades nästa punkt på dagordningen: den totala kontrollen över media och hur den bäst ska användas för att göra Europa till ett islamistisk envälde innan nästan årsstämma. En kvinna med svart hår från den extremistiska falangen Satirikernas Riksförbund kom med ett förslag:
– Vi borde skjuta Per Gudmundson!
Men förslaget röstas ner efter att flera påpekat att Svenska Dagbladet inte har råd att tappa fler prenumeranter.
– Deras kultursidor är ju faktiskt helt okej, inflikade Nina Johansson, doktorand i post-strukturalism.

6. Därefter öppnades rummet för övriga frågor och framtidsvisioner. Deltagarna kom fram till att planen att begränsa tv-utbudet till en kanal måste lyftas på nytt. Tv bör enbart visa tjeckiska dockfilmer, samiska och romska kulturprogram samt BBC-dokumentärer om den vita mannens post-koloniala skuld i Afrika.
– Vad sägs om att lämna en lucka fri i tablån nattetid för kurser och workshops? Lite feministiskt självförsvar, och kanske något sådant inslag från grottorna med en mysig motivational speaker. Det blir demokratiskt, lite som på öppna kanalen, tyckte Ralf, demokratisamordnare från Robertsfors.
Förslaget fick bifall.

7. Övriga spörsmål var att ersätta Ring P1 med böneutropare (9–12 vardagar) och att kultur-journalister ska fördubbla sitt arvode. En majoritet röstade för att snittlönen bör höjas från 8 000 kronor till 16 000 kronor i månaden innan skatt. När förslaget klubbats gned hälften av mötesdeltagarna girigt sina händer.

8. Sista punkten för dagen var skolan. De två uppmärksammade daghemmen som fört in ”hen” istället för ”hon” eller ”han” var första steget i vår världsomfattande plan att kriminalisera könen. Succén slog upp dörrarna för fler reformer inom skolan. Som att göra det estetiska tillvalsämnet ”Bild” till obligatorium, samt att inleda varje skoldag med morgonbön på kombinerad böne- och yogamatta. Poetry slam, diskursanalys och akvarellmålning ligger i pipen för att bli egna ämnen, precis som projektet att införa ”hen” i hela grundskolan.
 – Men hur ska vi då lösa problemet med gymnastiken? Pojkar och flickor måste ha separat idrottsundervisning, påpekade Elsa Jansson, ordförande i (S)-kvinnor för tolerans och mångkultur. 
Kim Stolt-Borg, professor i genusvetenskap kom med lösningen: att helt enkelt låta barnen välja vilket kön de identifierar sig mest med. Förlaget röstades omedelbart igenom.

9. Alla deltagarna började bli trötta efter en lång och krävande dag, och mötet avrundades med kokkaffe och samkväm. Innan alla skiljdes åt tog deltagarna på sig sina burkas, för att samlas på Sergels Torg där en midsommarstång brändes ner på sedvanligt vis. 

Ida Therén och Kristoffer Viita
 

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!