Nemo Hedén till attack mot Calle Schulman

13:15 19 Oct 2018

Nemo Hedén swishar 3 000 kronor till Calle Schulman och skäller ut honom.

På Instagram visar Nemo Hedén upp en skärmdump på att han swishat 3 000 kronor till Calle Schulman. I inlägget påstår Nemo att Calle kallat honom för "självömkande fyllo" och "en massa andra elakheter" samt blockat honom i samtliga sociala medier. Nemo skriver att han tror att Calles ilska beror på att Nemo skrivit om sin medverkan i skandalsåpan Kungarna av Tylösand (som Calle var producent för) i sin nyutgivna självbiografi.

"Jag antar att kvällstidningarna kontaktat dig idag och frågat dig om det jag skrivit i min bok. Men INGENTING jag har skrivit om ”Kungarna av Tylösand” är lögner. Jag ljuger aldrig sedan över 3 år tillbaka. Jag har bara berättat hur jag upplevde den extremt röriga och cyniska inspelningen. Och sedan har jag skrivit om vad andra i produktionen berättat för mig i mitt research-arbete. Och vad har dom för anledning att ljuga? Den riktiga frågan är ju - har du någonsin fått stå till svars för allt detta? Har du någonsin bett om ursäkt? ", skriver Nemo Hedén på Instagram.

"Du borde bara lägga dig platt och be om ursäkt för all skit som hände då. För alla tveksamheter ni sysslade med. Istället trycker du ner mig med massa elakheter och blockar mig överallt. Och det gör mig verkligen ledsen på riktigt. Ta lite ansvar för fan. Och du, tack för lånet! Hade faktiskt glömt att betala tillbaka detta då det var många år sedan och dessutom mitt i mitt värsta missbruk. Allt var en dimma då. Men tack för påminnelsen som du lyckades få in mitt i din sms-attack", avslutar han sitt inlägg.

I kommentarsfältet får han medhåll av Joakim Lundell, som också deltog i Kungarna av Tylösand.

"Jag är med dig hela vägen för minns det som det vore igår. Man förstod aldrig då när man medverkade på TV för första gången hur sjukt allt faktiskt var. Hur teamet som spelade in och skötte ljud behandlades! Hur inslagsproducenter grät efter inspelningar för att psyket gick sönder. Hur deltagare mobbades och tillät mobbas av produktionen. Hur tjejer lurades in i huset och fick skriva avtal påverkade för att dom skulle kunna filma när dom hade sex osv. Så mycket sjukt som aldrig kommit upp till ytan och blivit granskat idag. Och mannen bakom allt detta heter Calle Schulman som idag gömmer sig bakom ett fint efternamn där han vill sopa allt under mattan. En produktion som nästan tog livet av två deltagare!!!", skriver Joakim Lundell.

Läs även: "Emanuel Karlstens sömnlösa natt"

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!