Johanna Schneider: "En plats för mat, quiz och musik"

14:19 28 Apr 2021

Trädgården må temporärt ha blivit Mellangården, men längtan för årets premiär den 7 maj är ändå lika stor. 

För första gången tar Trädgården en välförtjänt paus och lämnar plats för nya konceptet Mellangården. Vi har pratat med Johanna Schneider om det nya konceptet och allt vad det innebär.  

Berätta om Mellangården!
Den självklara oasen för den som saknat helgen. En plats där mat, dryck, quiz, musik och politik får samsas! 

Hur kom ni på namnet? 
– Alltså på många sätt är det ju självklart. Det händer liksom "mellan" nu och Trädgården. Men på många sätt är det ju extremt öppet för tolkning också. Vad tänker du på? Bullerbyn eller "Där nere"? ;)

Mat och vin kommer ha en avgörande roll enligt pressmeddelandet, vad kan vi vänta oss av menyn?
– Vi kommer att utforska: nötkött, fisk, fågel, vilt, spannmål, rotfrukter och baljväxter. Vi presenterar en ny gästkock varje vecka som kommer att bjuda oss på fantastiska smaker och dela med sig av sina kunskaper. Bland annat kommer Jonathan Kasche från Emmer och Svartengrens för att nämna några. Helt ärligt så kommer du inte vilja missa en enda vecka!! Vego? Du kan pusta ut. Kockarna har alltid ett alternativ för den som inte äter allt.

Det kommer också bli en del quiz och nästan liveframträdanden, vad menar ni med nästan liveframträdanden? Och kan ni avslöja någon som nästan kommer liveframträda? 
– Vi kommer likt förra sommaren att följa restriktionerna och det gör att det blir lite annorlunda från vad man är van vid. Varje lördag lyfter vi ny musik i form av releasefester. Linn Koch-Emmery, Vacation Forever, Nadja Evelina, Elliphant och Djurparken är några som kommer att på något sätt att lyfta sin nya musik hos oss.

Vilka djs har ni bokat?
Dorisburg, dj Taro, Elliphant, Vacation Forever, Olivia Bergman, Adrian Lux  och Harald Björk.

mellangarden_flyer_0_1.png

Mer information om Mellangården hittar du här.

 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!