Joel Ighe ordnar fest under P3 Guld

09:38 17 Jan 2020

Joel Ighe fixar fest på hemmaplan.

På lördag är det dags för P3 Guld. Vinterns Way Out West, om man så vill. Det firar Joel Ighe med att ordna fest på hemmaplan. Festen har det skojfriska namnet Public Service och arrangeras på Park Lane.

Varför ska man gå till Park Lane i stället för Lounge(s) eller Yaki-Da?
– Tack för den frågan. Avenyn är inte så stort, det finns gott om skäl och tid att besöka samtliga klubbar på lördag. Vi befinner oss dock i samma hus som den officiella efterfesten, och har öppet till 05.00, till skillnad från de andra.

I eventet står det att Park Lane inte försöker imitera Stockhkolm. Vad menas med det?
– Att Park Lane inte försöker imitera Stockholm. Park Lane är ju, på riktigt, byggd som en finlandsfärja, fast utan ångest, och istället med massa glädje. Opretentiöst, välkomnande och med mycket plats för den som vill dansa.

Vad är du mest peppad på i helgen?
– Victor Leksells live-framträdande på galan. Och ett otroligt back to back dj-set jag ska ha på Park Lane med en tills vidare hemlig person.

Under lördagen anordnar Joel Ighe dessutom en guidad busstur ut till Partille Arena, där själva galan hålls.

Sist du anordnade en bussresa drabbades bussen av en svavelläcka. Vad har du vidtagit för åtgärder för att det inte ska upprepas?
– Det stämmer faktiskt inte, den senaste bussresan jag anordnade var en efterfest-buss nere i Båstad. Där tappade jag min systers hemnycklar och en ny iphone. Om någon såg något, hör gärna av er till mig på 0707738808. Lärdomen från svavelbussen blir väl typ… om en buss luktar riktigt mycket ägg, åk inte med den.

Läs även: Nöjesguiden-profilerna tar över Lounge(s) under P3 Guld.

Stad: 
Kategori: 
1 Visa kommentarer (1)

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!