Hon blir nöjeschef på Umgänget

16:50 15 Jun 2018

I tisdags blev det klart att Gabriella Ekman, mer känd som Håll käften och dansa blir nöjesansvarig på Umgänget. Vi har pratat med Gabriella om vad vi kan förvänta oss av premiären och vad vi kan förvänta oss av sommaren på Umgänget.

Vi börjar med en klassisk fråga, hur känns det?
– Det känns helt jävla fantastiskt. Responsen har varit överväldigande och jag ser fram emot detta mer än vad jag kan beskriva.

Berätta om konceptet!
– Umgänget är en plats där alla är välkomna och behandlas som jämlikar.  Hela Umgängets anda genomsyras av musik med urbana inslag. En plats där man inte måste begränsa sig musikmässigt. En välbehövd frisk fläkt på Stureplan. Det är en bar + klubb i ett, med en jättemysig uteservering längs med Birger Jarlsgatan som har öppet från 16-03 varje dag.

Vad kan vi förvänta oss av premiären?
– Det kommer vara en stor dj-bonanza från öppning till stängning med lite överraskningar under kvällen. Vi har extraöppet till 05 så man kan förvänta sig allt.

Du är minst sagt en veteran inom klubbvärlden, vad gör en klubb bra?
– Att man aktivt jobbar tillsammans, både gäster och personal, för att skapa en bra och välkomnande stämning. Att alla inblandade är dedikerade till sitt jobb och är kreativa och öppna för förändringar. Jag gillar att hålla hög kvalité på bokningar och events och inkludera många olika musikgenres för att skapa mångfald.

Ge oss några hintar om vad som händer i sommar.
– Sommaren kommer bli jätterolig! Förvänta er att få se både nationella och internationella bokningar, olika typer av eventkvällar och mycket häng på uteserveringen i kärlekens anda.

Umgänget ligger på Birger Jarlsgatan 22.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!