Daniel Hallberg och Kristian Luuk gör scenshow tillsammans

10:48 13 Nov 2017

Daniel Hallberg och Kristian Luuk gör en livetalkshow till våren.

2004 sändes det sista avsnittet av Kristan Luuks talkshow Sen kväll med Luuk på TV4. Nu är det dags igen. Tillsammans med Instagramstjärnan Daniel Hallberg ska han nämligen göra Scenkväll med Luuk & Hallberg i februari och mars. 
– Jag älskar ju att intervjua människor. Och nu får jag äntligen chansen att göra det på en teaterscen. Och som bonus har jag Sveriges kanske just nu roligaste man som side kick och husband vid min sida. Kan bli hur bra som helst, säger Kristian Luuk i ett pressmeddelande.

Kristian Luuk kommer att intervjua kändisar på Scalateatern i Stockholm under fyra kvällar: 22:e och 23:e februari och 8:e och 9:e mars. Daniel Hallberg ska vara sidekick.
– Tanken är att Kristian gör intervjuerna och jag gör allt runt omkring: sketcher, frågor på stan, spelar musik, sjunger och är side kick under intervjuerna. Jag har alltid älskat talkshows och följt dom amerikanska formaten sedan jag var liten, så det känns overkligt kul att få vara med och skapa en, säger Daniel Hallberg i ett pressmeddelande.
 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!