Årets bästa spel 2017

16:22 19 Dec 2017

Nöjesguidens spelredaktör Michael Gill listar de bästa spelen från året som gått.

Super Mario Odyssey
Även om du inte köper det extremt breda anslaget, de öppna världarna eller den egoöverskridande hattmekaniken går det inte att blunda för faktum: Nintendo är experter på det här hantverket. Super Mario Odyssey är fullkomligt i vad det försöker vara.

Night in the Woods
Årets överraskning var kanske att några av de finaste, klokaste och mänskligaste stunderna en fick uppleva med en handkontroll/mus i handen, var tillsammans med den mänskliga kattflickan Margaret ”Mae” Borowski. Missa inte det här.

Hollow Knight
Hollow Knight är en liten pärla som nog gått de flesta förbi, som är väl värt sitt pris – särskilt för den som älskar så kallade ”Metroidvania”-spel. Här är inte berättelsen eller världen det centrala, det viktiga är istället de välputsade kontrollerna och de levande banorna.

Nier: Automata
I varje spelares hjärta finns en plats för det konstiga, annorlunda och – möjligen – modiga. Nier: Automata är precis just det. En oändlig kombokedja, en actionspäckad dans rakt igenom en dystopisk framtid. Japanskt både på det underbara och det något smärtsamma sättet. 

Stad: 
Kategori: 
1 Visa kommentarer (1)

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!