9 gånger Expressen visat bilder på avklädda kvinnor som "hyllas av fansen"

10:05 2 Jan 2017

Kan det möjligen vara så att Expressen har en taktik för att få publicera kändisnakenbilder?

En kvällstidningsvinkel som upptagit min tankeverksamhet på senare tid är vinkeln "hyllas av fansen/följarna". Anledningen till det är att det inte är helt ovanligt att till exempel en artist, bloggare eller Instagramkändis hyllas av just sina fans eller föjare. Därför kan jag tycka att det är lite märkligt när hela nyheten är att någon hyllas av fansen.

Jag har upplevt det som att Expressen då och då använder vinkeln "hyllas av fansen" som ursäkt för att få visa bilder på avklädda kvinnor. För att bevisa min tes gick jag in på Expressens hemsida och sökte på "hyllas för bilden". Det här är vad jag hittade:

1.
Här har Expressen alltså byggt hela vinkeln på kommenterarna "Fantastisk bild", "Dör av snygghet" och "Finaste". Inte helt ovanliga kommentarer på Instagram.

2.Camilla Läckberg har som nyårslöfte att bli modigare och har laddat upp en gravidnakenbild på sig själv. Vilka ställer sig positiva till det beslutet? Jo, följarna såklart.

3.4.5.


Okej, den här gången är det inte följarna utan Kanye West som hyllar nakenbilderna. Men jag skohornade in den ändå.

6.


"TITTA! En följare har skrivit att hon gör vad hon vill med sin kropp. Upp med bildjäveln på hemsidan NUUUUUU".

7.


"Du kan inte gå hem bara för att klockan är 17! Bengtzing visar bikinin på insta. SKRIV!!!!! Och du där! Lägg ifrån dig mackan!! Vi sänder live om fem!".

8.


"Hon har alla grejerna på de rätta ställena! LÄGG UT!".

9.


Notera att detta inte är alla gånger Expressen har gjort så här. Utan 9 exempel jag hittade när jag sökte på just "hyllas för bilden" och bläddrade omkring i tio minuter. Det går säkert att hitta mer med hjälp av andra sökord och mer tid.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!