Thomas Stenström - Dreamer

Sophie Winberg 00:00 8 Nov 2019

Att plattor som denna inte släpps i typ maj gör mig så konfunderad. Dessa smittsamma melodier och allsångsvänliga refränger är gjorda för att skrik-sjungas under öppen himmel. Tänk så alla känslofyllda 17-åringar hade tagit den till sitt hjärta på nattbussen hem från parkhänget.

Detta hade jag hunnit tänka flera gånger om redan innan jag ens nått spåret som heter just Sena Sommarnätter. Det här är en sommarplatta som släpps i november, men jag antar att vi får se det som ett extra halvår att memorera texterna till nästa år. Med de radiospins som redan släppa Någon annan kommer få lovar jag att du kommer kunna den utantill vare sig du vill eller inte. 

Själv växte jag tyvärr upp till en blasé person som inte riktigt känner känslor, men Thomas Stenström har tvärtom superdupermycket känslor. Tonårsmycket! Och på denna platta har han blivit ännu bättre att få ner dem på papper. Tonsatta med riktigt förförisk pop är de svåra att värja sig emot. 

 
Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Camila Cabello - Romance

Jag vet inte om det är artistisk fåfänga eller bolags-chefers tvång som tvingar singel-artister som Camila Cabello att släppa hela plattor. Men jag vet att det är helt onödigt. Vi kräver det inte av dem, de är inte bra på det, och deras framgångar hör hemma på singel-listorna ändå. 

Steso Songs - Utomjording hon

Den mångfasetterade musikern och kulturredaktören Karolina Stenström är aktuell med musik under projektnamnet Steso Songs. Sedan 2006 har hon gjort musik i olika konstellationer och denna gång är det  musik på svenska. EP:n är inspirerad av Bikini Kills Alien She och Stenströms självupplevda tid i Småland.