Take That - Odyssey

Sophie Winberg 00:00 29 Nov 2018

En gång spottade Nick Carter på mig. Det var fantastiskt. Det är en sak jag bara tycker om att berätta, helst utan närmare förklaring, men också ett sätt för mig att säga att jag på intet sätt är för snofsig för boybands, tvärt om. Jag är dock för ung för att ha en personlig relation till Take That. Jag har aldrig ristat in Robbie Williams namn på min sängstomme, och jag har därför inte heller några rosaskimrande, nostalgiska, förskönande glasögon att se deras musik genom. Istället känner jag mig mer som en trött pappa som står bland andra trötta pappor vid utgången och väntar på våra döttrar. Vi skakar på huvudet och konstaterar att vi inte riktigt förstår grejen.

Odyssey startar firandet av Take Thats 30 år som band, och inkluderar 27 spår – 24 något nytolkade klassiker och tre helt nya spår. De tre kvarvarande originalmedlemmarna kan skratta hela vägen till banken, plattan säljer som smör och är en given julklapp till dess enorma fanskara, men de tre nya spåren är inget att hänga i julgranen.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Ladytron – Ladytron

Det har gått åtta år sedan Ladytron släppte sin senaste skiva, men det är ännu längre sedan de kändes relevanta och intressanta. De hade några bra år i början av 2000-talet, med album som 604 och Light & Magic, men därefter har de successivt skalat av syntlagren och istället rört sig mot softrocken och shoegazen. Det är möjligt att de med den här självbetitlade skivan vill markera något slags omstart eller nystart, men jag hoppas att Ladytron bara är peaken på en ganska tråkig fas och att de framöver kommer att ägna sig åt det digitala igen.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!