Mötley Crüe - The Dirt Soundtrack

Christoffer Bertzell 00:00 22 Mar 2019

Det går inte att argumentera mot faktumet att Mötley Crüe är en av giganterna inom hårdrock. Under sin livstid förkroppsligade de begreppet sex, drugs and rock n' roll genom att beta av en mängd uttryck som flörtade med identiteter som punk, satanism och glam med en otrolig känsla för hittiga rocklåtar. Därför är det givet att det också ska göras en film på biografin The Dirt. Denna greatest hits sammanfattar dem bra även om det är omöjligt att få med allt av deras godis. Av de fyra nya låtarna är samtliga förvånansvärt starka förutom just det förvirrade singelvalet, Madonna-covern Like a Virgin. Låtarna Ride with the Devil och Crash and Burn låter lite som överblivet material från den självbetitlade och John Corabi-frontade albumet. Synd att han inte också sjunger här.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Henok Achido – Bror utan sol (bland rök och stearin)

Henok Achido har rört sig i kulisserna på den svenska hiphopscenen länge. De flesta har förmodligen hört hans rader från Fattarus klassiska låt Mina hundar från början av 00-talet. Bror utan sol (bland rök och stearin) är en ärlig och självrannsakande comeback. Henok Achido är uppriktig genom varje låt oavsett vilket tema den har. 

Dani M - Pusher II

En av Uppsalas främsta MCs är tillbaka för att följa upp förra årets album Pusher med Pusher II. Grammisvinnaren Simon Superti står för produktionerna på ett album som pendlar kvalitetsmässigt.