Insecure Men - Insecure Men

Patrik Forshage 00:00 19 Feb 2018

Konformitet och återhållsamhet förväntar man sig visserligen inte när Saul Adamczewski från Fat White Family presenterar det parallella projekt han inlett tillsammans sin gamla skolkamrat Ben Romans-Hopcraft. 

Men de tvära kasten mellan marscherande Glitter Band-rock, bossa, indie och loungejazz är så spretiga att det blir enerverande. Alla de gitarrer, synthar, blåssektioner, obefogade ljudeffekter och texter om Whitney Houston som duon och producerande Sean Lennon undan för undan lagt ovanpå varandra i tjocka lager i snart sagt varje låt bidrar i än större grad till arr känslan av övermättnad infinner sig redan efter bara inledningsspåren. 
Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Kassia Klein - Death To All Things Pop

Låt mig presentera: Death To All Things Pop, en skiva som kommer göra dig till en bättre person. Kassia Klein som består av Maja Gödicke och Kåre Vernby (Farväl Till Ungdomen) är den perfekta mixen av vemod, romance och pop. Den här skivan har fyllt ett tomrum jag inte visste fanns och jag hoppas den gör detsamma för dig. Låtarna Tystnaden och Kokomo kommer gå på repeat från och med nu. Nej det var en lögn. Hela Death To All Things Pop kommer spelas högt och utan paus i mina hörlurar hela hösten.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!