Insecure Men - Insecure Men

Patrik Forshage 00:00 19 Feb 2018

Konformitet och återhållsamhet förväntar man sig visserligen inte när Saul Adamczewski från Fat White Family presenterar det parallella projekt han inlett tillsammans sin gamla skolkamrat Ben Romans-Hopcraft. 

Men de tvära kasten mellan marscherande Glitter Band-rock, bossa, indie och loungejazz är så spretiga att det blir enerverande. Alla de gitarrer, synthar, blåssektioner, obefogade ljudeffekter och texter om Whitney Houston som duon och producerande Sean Lennon undan för undan lagt ovanpå varandra i tjocka lager i snart sagt varje låt bidrar i än större grad till arr känslan av övermättnad infinner sig redan efter bara inledningsspåren. 
Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Jack White - Boarding House Reach

Att skapa sin egen låda innebär att inte behöva lyssna på den som vill sätta etiketter på dig, förklarar Jack White i Ice Station Zebra, och så blandar han funk, rap (jo, verkligen!) och subtil dov elektronisk rytm med akustiskt jazzpiano till en fullständigt egen groovelåda. På sitt tredje soloalbum är nämligen Jack White redo att utmana var och en som tror sig ha fått grepp om honom och hans musik.