Com Truise - Galactic Melt

Love Lagerberg 05:00 24 Jul 2011

Atlantabaserade Com Truise sorterar sig vid första anblick till den 14e generationens beatmakare som Lusine, Teebs och Jon Wayne. Men att reducera detta till den klicken av slo-mo-beats är ett missförstånd. Italoinfluenserna och de smakfullt smaklösa 80-talstrummorna i haltande rytmer gör detta till den mest kompromisslösa, ärliga och envetna maskinmusiken i chillwavens tidsålder. 

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Young Thug – So Much Fun

So Much Fun är Young Thugs första riktiga studioalbum, vilket kan vara något förvirrande. Med 18 mixtapes, ett samlingsalbum, tre EPs och en ofantlig mängd singlar i ryggen så är frånvaron av ett ordentligt album snarare ett tecken på att formatet tidigare har varit ointressant för Thugger. Om det är något han kan så är det att gå sin egen väg. Young Thugs avantgardistiska stil har legat som en grogrund för andra udda stjärnor som Gunna, Lil Baby och Lil Keed.

A$ap Ferg – Floor Seats

Det har gått två år sen A$ap Ferg släppte Still Striving och när han nu återigen gör entré så är det med pondus. Hans distinkta flow tar ingen paus på Floor Seats som är en nästintill militant samling spår som dryper av energi. Det är dock i pauserna från de moderna och intensiva produktionerna som han verkligen kommer till rätta.