Ariana Grande - My Everything

Adam Jansson 00:00 27 Aug 2014

My Everything är popmusik i sitt allra mest kommersiella utförande. Spretigt och festligt där mysig R&B får samsas pampig dansmusik. Och med några av världens mest kända låtskrivare och producenter kommer albumet säkerligen vara till belåtenhet för bolagsbossarna. Tyvärr blir dock resultatet genomgående styrt och opersonligt. Ariana Grande får alltför lite rum att utnyttja sitt breda register. Tillsammans med den något mer opolerat inriktade gästlistan hade det varit kul att höra mer av hennes ledigare sida. Mindre musikal, mer millennieskiftets Mariah Carey.

Skivbolag: 
Artist: 

Fler musikrecensioner

Alanis Morissette - Such Pretty Forks in the Road

Such Pretty Forks In The Road är en grundlig genomgång av Alanis Morissette sinnestillstånd, där hon pratar om obekväma ämnen som psykisk ohälsa, missbruk och sexuellt våld. Men i samband med hennes mjuka framtoning är inte musiken avskräckande utan grundar sig ur ett tryggt perspektiv. Morissette är som en tröstande jourtjej som vet precis vad hon ska säga för att trösta och stärka. Det är berörande och mysigt i allt sitt mörker. 

The Psychedelic Furs — Made of Rain

Ända sedan de första gången hörde Scary Monsters (and Super Creeps) 1980 har The Psychedelic Furs konsekvent bockat av alla de rätta rutorna, och även om det gått tre decennier sedan sist tänker de inte avvika från det på sitt första album sedan återföreningen år 2000. Här finns alltså fullt av