Ny vecka, nya möjligheter

Peter Morath 12:25 10 Apr 2012

Det har sannerligen varit åt helvete ute i industriområdet. Ständig söndag, ständigt elände, nordanvind och skit. Folk har ringt och frågat vad jag håller på med här ute. "Vad håller du på med där ute?" har de frågat. Men de fattar ju ingenting. 

Jag har ju varit här för att köpa späck! Späck, tarm och fjälster! Men fabriken har varit stängd i en jävla evighet så jag har sovit i en busskur och druckit den där kräkssmakande sörjan Yoggi Yalla för att överleva. Men så igår öppnade äntligen Slaktarn sitt vidriga lilla power plant i vilket han styckar djur för att sälja innandömet till såna som jag. 

Slaktarn ser för övrigt P-R-E-C-I-S ut som sångaren i Rammstein!

DET är tur. För jag har inte åkt ända hit för att mötas av en liten söt farbror som bara: "Nej men hej vad trevligt med lite besök vad får det lov att vara unge man lite grisfett kanske soligt ute idag är det inte skönt nu när våren äntligen är kommen vill du ha kaffe?" Nej har man bemödat sig att åka ända ut hit för att köpa slaggprodukter så FÖRVÄNTAR man ju sig att Slaktarn är en oförutsägbar jävla mördare som gärna börjar vråla "AZFALTIREN, UMBRINGEN, OUZRADIREN" mitt under en normal, sansad konversation. 

Nog om detta. Nu ska jag göra körv. Som jag ska kränga utanför den här butiken:

För att äntligen ha råd att köpa den här till min nya tjej:

Vi säger så. Hej så länge

Fler blogginlägg från Peter Morath