Bloggschema, bloggschema! En vecka framåt, en vecka framåt!

Peter Morath 15:34 28 Mar 2012

onsdag den 28 mars:

Redan bloggat en gång idag ju. TVÅ med det här inlägget. För helvete.

torsdag den 29 mars:

Ska jobba. Har fått jobb nämligen. Ett jobb där jag står och viker jeans och är trevlig. Jeansvikningen går jättebra! Men visst. ETT inlägg torsdag kväll. Runt 23-tiden. Kom på nu förresten att jag förmodligen inte kan blogga på torsdag. Ska på event då nämligen. Ett event bara. Inget särskilt. Ett event bara. Give aways. Happenings. Goodie bags. Röd matta. Event. Inget särskilt. 

Inget särskilt. 

Det där eventet är verkligen inget särskilt. 

Jag ska på event på torsdag men det är inga märkvärdigheter. 

Inget särskilt. ´

Inga märkvärdigheter. 

Röd matta. 

fredag den 30 mars:

Inte en chans. Fredag är MIN dag och inte någon jävla bloggdag. Fredagar spelar jag pingis och blir full. Punkt.

lördag den 31 mars: 

Bakfull. Dåsig. INGET blir bra när man är bakfull och dåsig. Eller hur. Då blir ju allt skit. Allt man rör vid blir till skit. Äckligt, när man tänker på det. 

söndag den 1 april:

Fullt möjligt! Förutsatt att jag får några IDÉER! Jag kommer att ägna söndagen åt att titta på En plats på landet som jag ju älskar bra mycket mer än min familj. Och när jag tittar på En plats på landet brukar jag fyllas av någon form av glädje. Eller glädje och glädje, jag blir mindre sur, eftersom det känns som om JAG bor i ett sånt därnt mysigt litet cottage i sydöstra Cornwall. Nära havet. Och hedarna. Mys. 

APRIL APRIL. Skämta bara. Självklart kommer jag inte att blogga på söndag. Söndag är vilodag. Söndag gör ingen någonting. Överhuvudtaget. 

måndag den 2 april:

Förmodligen inte. Måndagar är för mig en förlängning på söndag. Jag BEHÖVER den här extra dagen efter helgens festivitas för att överhuvudTAGET kunna producera något effektivt på tisdagen. Okej? Okej? Inte okej? Har ni testat att blogga själva eller? Jaså det har ni? Vadå, på en jävla skitblogspot eller? Ni har aldrig riktigt upplevt påtryckningar och hot från Nöjesguiden-maffian va? Nej. Just det. På måndag blir det FAN ingen blogg. Inte om vi ska bråka om precis allt hela tiden, ni och jag. 

tisdag den 3 april:

Oj-oj-oj vad det blir blogg på tisdag! På tisdag ska jag blogga skiten ur hela bloggosfären, oj-oj-oj! Bland annat ska jag blogga om tågluff, Miike Snows God Help This Divorce och varför den är världens bästa låt, hur och varför jag har förgiftat ett påskägg som jag ska ge till min kompis Anton (alltså hur jag har förgiftat godiset i påskägget och inte själva ägget, jag har använt skitsjuka grejer och en del Idomin som neutraliserar den fräna doften så att han inte kommer att märka nåt och sen singlar han livlös ner på marken och dör och buhu-buhu MEN MER OM DET PÅ TISDAG), Claes Elfsberg (nu är det din tur att få en känga av MIG, Claes Elfsberg, ditt genomtråkiga pretto) och nåt om mårddjur, för att det helt enkelt var så länge sen jag skrev om mårddjur och för att mårddjur alltid går hem, för att mårddjur alltid är hysteriskt roligt. 

onsdag 4 april:

Tror inte det. Onsdagar brukar vara en liten mellandag för mig. En dag för avkoppling. Leisure. Pleasure. Onsdagar brukar jag riktigt rå om mig själv med honungste och Absolute Piano Classics. För att ladda inför torsdag. Torsdag är en produktiv dag. En effektiv dag. Men om jag kommer att blogga då får ni helt enkelt vänta och se. Det här schemat löper veckovis och det sista jag vill är att ge falska förhoppningar. 

OKEJ! 

Hur känns det här då? 

Jag tycker det känns jättebra! Det känns som att vi är lite back on track, eller hur! 


Fler blogginlägg från Peter Morath