Angående förra inlägget

Peter Morath 12:01 5 Apr 2012

Naturligtvis har folk inte dött i SARS här. Det får ni inte tro. Vill inte att ni ska behöva bli oroliga och ha er, det vill jag inte. Men det KÄNNS nästan som om alla här har dött. För tror fan att jag kan vara den enda studenten kvar i Uppsala just nu. Alla har lämnat Sveriges fjärde största för myz, avkoppling och ägg hos släkt och vänner. Men jag är ju redaktör för den här stan! Eller för Nöjesguiden Uppsala i alla fall! Inte kan väl jag lämna min egen stad så fort det blir lite helg? En kapten lämnar fan inte sitt skepp så fort det är lite softare någon annanstans. 

Det blir en Uppsala-pösk för mig. Firar skärtorsdag med en riktig superfrulle:

Inser när jag lägger ut den här bilden att det framstår som att jag helt tappat det. Allt jag gjorde var att ställa tallriken på databordet, men här ser det ju plötsligt ut som en jävla REKLAMKAMPANJ i typ tidningen Residence och det var verkligen inte meningen. I själva verket sitter jag på en pinnstol i köket och äter frukost, inte i någon sorts väldoftande frukostoas. 

Fler blogginlägg från Peter Morath