Tuttchock? Really?

Parisa Amiri 13:07 25 Jan 2012

Vad ser ni när ni ser den här bilden? Jag ser tre vackra, starka och mäktiga kvinnor, Lisa Aschan som tog emot pris för Apflickorna (bästa film och bästa manuskript) på Guldbaggen, drottningen Rebecca Simonsson och superkvinnan Isabella Löwengrip.

Chic.se lägger upp den här bilden i en artikel som de döper till "Tuttchocken på Guldbaggegalan!" och skriver:

"Regissören Lisa Aschan, som belönades med en Guldbagge för bästa manus till filmen “Apflickorna”, höll hårt i sin urringning när hon tog emot sitt pris. Den alltid lika uppseendeväckande klubbdrottningen Rebecca Simonssons pärlbeströdda behåkorsett såg ut att ha halkat lite för långt ner och Isabella “Blondinbella” Löwengrips urringning ville aldrig ta slut."

Skribenten är inte nöjd där med sin banbrytande journalistik och vill förminska de här kvinnorna ytterligare genom att avsluta artikeln med en röstning där läsarna ska välja vem som har "VÄRST" tuttchock. VÄRST.

Är det något negativt, kvinnliga dekolletage? Om det vore samma djupa urringningar men platta bröst där revbenen sticker ut hade inte en jävel reagerat. För det är tydligen vulgärt när en kvinna med B-kupa eller större själv känner sig vacker i urringat och väljer att bära det.

Avgå hela jävla världen. Men Chic, ni är välkomna att göra det först.

Fler blogginlägg från Parisa Amiri