Såhär lyckas du med hårmunken och därmed ditt liv

Parisa Amiri 10:29 17 Jan 2012

Länge har jag velat göra tutorials men saknat något, enligt vissa grundläggande: kunskap.

Det har inte förändrats och kommer antagligen inte att göra det heller, så jag har valt att bortse från det och köra ändå.

De senaste veckorna har detta, som lätt kan misstas för Svinto använd som toalettborste, varit föremål för en hel del diskussioner mellan mig, Quetzala och Margret. För mig började det hela med Evelina Appelskog, Stockholms hetaste singel:

Hur fick hon till den där bollen, undrade jag på nyår? Det berättade hon för mig.

Vi har alltså att göra med hårets motsvarighet till tubsockan nedstoppad i skrevet. Fejkvolym. Freddie Mercury fick tubsockan, jag kan få Hårmunken. Men, tänker ni, har inte du redan "bryta-hårborstar-på-mitten"-volym? Jo - och tack för noticing - men more is more


1. Kamma håret tajt längs huvudet och sätt en spänd tofs där du vill att munken ska sitta.

 2. Nu inser du varför du borde ha plattat håret, det kan vara rätt trångt (detta rimmar fint med tidigare liknelse!) att föra håret genom munkens mitt.

 3. Fnissa åt att du ser ut att vara statist i Fresh Prince in Bel-Air. Just nu ser du att att använda något av det fulaste 90-talet gav oss, en scrunchy. Kuriosa: just scrunchy orsakade den största slitningen dittills i SATC-Carries och Bergers förhållande.

4.Fördela det lösa håret jämnt över munken och för över en tofs. För fingret upprepade gånger genom hålet högst upp och undra huruvida detta är normalt beteende eller inte.

5. Slut dig till att du gör bäst i att inte luska i din mentala hälsa och fäst det resterande med hårnålar runt munken.

 6. Här vill du outshina mig och tänka på att kamma ner småhår och spraya med hårspray och glansspray.

Obs; om du är ljushårig råder jag dig att köpa en ljus hårmunk, Q hittade sin på Glitter.

Det var allt.

Fler blogginlägg från Parisa Amiri