Utedass och Martina Montelius

Parisa Amiri 08:57 23 Jun 2014

Levt ut min landetpersona i helgen, genom att äta varannan timme, sova var tredje, gå på 3G-promenader ibland för att desperat försöka hitta en plätt med tillräcklig uppkoppling för att kunna kolla upp spelreglerna i Chicago och efter ett par dagar märka att jag börjat bedöma tidigare verk i utedasset. Gjorde en "not bad"-min inne i träskjulet en gång och bestämde mig för att sluta.

Men mitt bästa landetbeteende är att gå igenom alla loppisfynd som hamnar i hyllor där ute.

Förutom att slukas helt av en fascinerande bok om katten (pratade bebisspråk till bilderna) hittade jag den här fina antologin om mammor. Fin inte bara för att väga upp alla berättelser om snåriga papparelationer utan kanske mest för att läsa Martina Montelius perfekt utförda kulturmansburn, att hennes mamma Kristina Lugn också fick utstå kvinnohat som offentlig kvinna och om t.o.m. tvångshandlingar som var roligare än mina.

0 Kommentera

Fler blogginlägg från Parisa Amiri