Franco-roasten hörni

Parisa Amiri 16:56 11 Sep 2013

Det slog mig att det finns en minimal risk att alla inte fått avnjuta det som kanske inte kommer att innebära en revival för roastformen i sig - för den är fan dödsdömd - men som iallafall erbjuder en tillfällig paus från det stinkande roaströvhålsformat där Jeff Ross tillåts fortsätta skämta om hur många svarta killar Lisa Lampanelli legat med (hur är detta ROASTmaterial, snarare boast, japp).

Har ni SETT James Franco-roasten? Att han initialt ställde upp på det kan bara betyda att hans karriär går åt helvete och ingen vill ha ett skit med honom att göra och/eller att han behöver extremt mycket pengar för att täcka upp ett garanterat ekonomiskt hål efter ett flummigt indieprojekt. Nu råkade den ju bli en av de stora tv-höjdpunkterna i år, mycket tack vare roastgästerna han lyckades locka med, som Andy Samberg (ÅHHH), Bill Hader (ÅHHH), Seth Rogen, Jonah Hill, Aziz Ansari (ÅHHH), Sarah Silverman (ÅHHH), Natasha Leggero, Nick Kroll och...Jeff Ross, som måste ha någon klausul i sitt avtal med Comedy Central att ingen får roasta utan honom. 

Om inte den lineupen lockat er tillräckligt kan jag berätta att det bjuds på ett par, tre sekunders inblick i himmelriket:

Fler blogginlägg från Parisa Amiri