James Franco

Seth Rogen och James Franco spoofar Kimyes "Bound 2"

Parisa Amiri 10:36 26 Nov 2013

Det tog en vecka efter att Amat la upp Kanyes motorcykelsession med Kim hos Ellen DeGeneres innan den första spoofen kom. Och kanske behövdes den veckan för att skapa denna internetdominerande pärla.

Älskar att det är Seth som får vara den tröjlösa fantasin. Varsågoda att jämföra verken Bound 2 och Bound 3:

Läs mer

This is the end - och Jonah Hill verkar vara ett riktigt litet as

Parisa Amiri 17:24 24 Sep 2013

Dudeapokalypsfilmen This is the end var exakt som man väntar sig att en film skriven, regisserad och framförd av några av Hollywoods främsta stoners ska vara. Seth Rogens - och hans skrivarkompis - idé är att alla spelar sina (om än extrema versioner) skådisjag på en fest hemma hos James Franco när jorden går under, och att det är just han själv som skrivit filmen är uppenbart då han själv är den som verkar mest normal.

Det bjuds bland annat på en välriktad, kraftig kisstråle rakt upp i en persons egen mun, Danny McBride som sitt konstanta Kenny Powers-jag, ett avskuret huvud som används som fotboll, en koksad, svinig Michael Cera (antagligen det bästa som hänt hans image), det bråkas om sperma på en porrtidning och Emma Watson i sitt livs bästa roll. Kort sagt ett must-see! 

Blev förvånad av att Jonah Hills karaktär går tvärtemot den allmänna uppfattningen av honom, alltså att han är en full on uppblåst idiot, framförallt efter att ha blivit buddy buddy med Brad Pitt och i andra hand efter den där oscarsnomineringen. Istället är han eager to please i filmen. 

Om ni missat Jonahs douchetendenser kan vi ju titta på hans uppenbara drygsvar här i Rolling Stones omslagsintervju från i somras.

Det börjar starkt! En helt klart motvillig Jonah som mycket hellre skulle vilja "beskriva sin process"  i Actor's Studio än göra en intervju för ett marijuanatemanummer. 

"He stiffens" är symtomatiskt för resten av intervjun. 

Skrattade dock GOTT åt detta. Nu skrattar jag igen. 

Sweetie, du blev känd för repliker som "She wants my dick in or around her mouth!" i Superbad, aint no turning back. 

När jag låg och läste den här - verkligen på stranden, därav alla fläckar från Hawaiian Tropic-oljan - gjorde jag en kräksmin över "prideful", därför sån NJUTNING när de själva tog upp det. 

Tror ni fattar nu, tack. 

Läs mer

Franco-roasten hörni

Parisa Amiri 16:56 11 Sep 2013

Det slog mig att det finns en minimal risk att alla inte fått avnjuta det som kanske inte kommer att innebära en revival för roastformen i sig - för den är fan dödsdömd - men som iallafall erbjuder en tillfällig paus från det stinkande roaströvhålsformat där Jeff Ross tillåts fortsätta skämta om hur många svarta killar Lisa Lampanelli legat med (hur är detta ROASTmaterial, snarare boast, japp).

Har ni SETT James Franco-roasten? Att han initialt ställde upp på det kan bara betyda att hans karriär går åt helvete och ingen vill ha ett skit med honom att göra och/eller att han behöver extremt mycket pengar för att täcka upp ett garanterat ekonomiskt hål efter ett flummigt indieprojekt. Nu råkade den ju bli en av de stora tv-höjdpunkterna i år, mycket tack vare roastgästerna han lyckades locka med, som Andy Samberg (ÅHHH), Bill Hader (ÅHHH), Seth Rogen, Jonah Hill, Aziz Ansari (ÅHHH), Sarah Silverman (ÅHHH), Natasha Leggero, Nick Kroll och...Jeff Ross, som måste ha någon klausul i sitt avtal med Comedy Central att ingen får roasta utan honom. 

Om inte den lineupen lockat er tillräckligt kan jag berätta att det bjuds på ett par, tre sekunders inblick i himmelriket:

Läs mer

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla