Natacha Peyre på Ulf Lundells skivomslag

14:45 4 Jan 2021

 

Flickfotografen Bingo Rimér avslöjar modellen.

Bingo Rimér har som så många av oss andra sett Svt:s nya Ulf Lundell-dokumentär. På Instagram bjuder flickfotografen på kul trivia. Han avslöjar nämligen att det är Natacha Peyre, numera Elena Belle, som pryder omslaget till skivan Högtryck från 2005. I slutet av 90-talet fotade Bingo Rimér Ulf Lundell tillsammans med två avklädda systar, 16 och 17 år gamla, i en svit på Grand Hotel. Bilderna användes i en tidningsartikel, som av naturliga orsaker ledde till visst rabalder.

Men Ulf Lundell fick blodad tand. Bingo Rimér berättar att allkonstnären ringde honom år 2005.
– Jag vill gärna ha en ung kvinna på mina axlar. Bilden ska tas bakifrån, och tjejen ska ha ett vitt linne på sig, så att man från sidan kan ana konturen av det ena bröstet. Vi ska vara på väg nedför en gata, mot friheten. Och så vill jag ha en sån där grovkornig känsla – som om någon stampat på bilden eller dragit den genom en fax tio gånger, sa Ulf Lundell enligt Bingo Rimér. 

Ulf Lundell ska ha varit skeptisk till Bingos första försök, "men efter att ha gått runt med min dåvarande flickvän Natacha (idag @officialelenabelle ) – som är väldigt glad och lättsam – på axlarna i en stund mjuknade han", skriver Bingo Rimér.

Läs även: Den bästa filmrecensionen sedan Natacha Peyres recension av Inception

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!