Foto: Andreas Lind.

Kristoffer Triumf och Siri Barje startar cookalong-podcast

15:13 22 Feb 2021

Trött på att bestämma vad du ska äta ikväll? Snart kan du outsourca beslutsfattandet till Kristoffer Triumf och Siri Barje.

Mat är tydligen framtiden i poddosfären. Nyligen lanserade "Jerka" Johansson och Nichlas Niemi podcasten Recept tack?! Nu kommer ännu en matlagningspodcast. Den 23 februari är det premiär för Tack för maten!, som görs av Kristoffer Triumf och Siri Barje. 
– Vem har inte ringt sin partner - eller googlat - i panik från affären med lågt blodsocker och noll inspiration? Därför finns podden Tack för maten!, och du kan antingen lyssna för att få idéer eller så ser du recepten, handlar det du inte har hemma och lagar maten tillsammans med oss. Det ska vara låga trösklar till köket tycker vi, säger duon i ett pressmeddelande.

Avsnitten kommer att vara mellan 15 och 45 minuter långa.
– Avsnitten är i princip så långa som det tar att laga maten, men ska också vara kul att lyssna på så i vissa fall får man ta en paus för att ligga i fas. Att göra en podd av fem liter vatten som kokar upp känns onödigt, men ambitionen är också att ge tips om råvaror och matlagning.
 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!