Helgguiden v. 8

Redaktion 18:10 20 Feb 2013

ONSDAG
Local Talk!
Obaren (22-02)
Obaren har ju börjat satsa på vardagshouse. Men luras icke att tro att de kommer spela någon House Mafia! På onsdagar är det old school.  

Maps & Atlases
Debaser Slussen (19-01)
Tänk dig folk på speed, så har du Chicagobandet Maps & Atlases. De har fyllt lokaler i Stockholm tidigare och lär göra det igen, speciellt när dj:s som Elias Krantz och Gavin Maycroft spelar.

TORSDAG
BIRDS
Berns Gallery 2.35:1 (22-03)
Clea (Herlöfsson) kommer och förgyller torsdagen tillsammans med Birds-favoriten Axel Hallqvist. Basement Space (minns Marie Laveau!) hälsar på han med, med ett helt nytt set.

Petter417
Vita Baren, Spy Bar (00-05)
Petter417, har fått sin expertis om rap extra verifierad nu med nomineringen för podcasten Vad blir det för rap?, där han utgör en tredjedel av kunskaperna. Nu vill han spela till fem på morgonen, och det på Spy Bar. Inte oss emot. Alls.

FREDAG
After Work-premiär på Berns
Berns (17-21)
Berns har valt att öppna upp varje liten vrå till förmån för den goda aw:n. David Günter spelar skivor på Afterhouse Sessions nere i källaren och det serveras alla drinkar tänkas möjliga i de olika barerna.

The Sweet Serenades
XXX, Marie Laveau (21-03)
Sweet Seranades kommer och spelar okomplicerad fartblind pop live i källaren. På deras cv kan man bland annat läsa att de har ackompanjerat en tarmoperation i Grey’s Anatomy, så detta blir nog bra.

Under Bron #8
Under Bron (22-05)
I vanlig ordning radar Under Bron upp en starkt startfält i klubben med Noah Gibson och Nadja Chatti som vi känner igen, tillsammans med Dj Pierre. Veronicka Varsicka (US) besöker rummet, där hon samsas om musikutrymmet med towlie och The Pagan Rites som spelar live.

Lune
Moderna Bar (19-)
Vi har kommit att älska det som är projektet Lune. Dess förgrundsgestalt och boss är Linnéa Martinsson, som med senast släppta singeln “Girls with bangs”, får oss att utan att blinka ta bussen ut till Skeppsholmen för se konserten som säkerligen kommer vara magisk.

LÖRDAG
Svenska musikklubben
Kåken (22-02)
Trion som utgör det pampiga namnet Svenska Musikklubben är redo för att göra sin comeback. De har tills klockan två på sig att få folk att dansa, men det ska nog lätt ordnas. Vi oroar oss inte.

Efterfest Local Natives
Debaser Medis (23-03)
Många tipsar om Local Natives spelning på lördag. Så vi tipsar om efterfesten med Holly Astera Ebraheim, Elin H A Stenberg, Pelle Höök, Sandra Sennevall och Robin Wiksander istället.

Stad: 
Kategori: 
1 Visa kommentarer (1)

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!