Foto: Adam Solberg

Han blir nattklubbschef på V/Wall

12:53 25 Oct 2019

Tidigare har Charlie Lindström och Joel Ighe gått armkrok från Nosh & Chow till Spy Bar. Men när Nosh & Chow stänger för kvällen den 1 november går de skilda vägar. Charlie Lindström ska bli nattklubbschef på V/Wall. 

Du har under dina år varit nattklubbschef på några av Stockholms främsta klubbar, vad har din främsta läxa varit under dessa år?
– Jag börjar få sjukt bra koll på hur många städtimmar som krävs för några smällar konfetti. Och det är en läxa jag fått lära mig den hårda och dyra vägen. 

Kommer det ske några förändringar när du tar över V/Wall?
– Jag tror att den största förändringen kommer ligga i vilka som faktiskt tar sig dit. I övrigt tänker jag inte avslöja något. Det blir sällan särskilt kul i skrift ändå. Men bättre och roligare kommer det att bli.

Hur känns det att lämna Joel?
– Ja, alltså vi har fortfarande Nosh & Chow tillsammans, och bollar dagligen tankar och förbättringar kring samtliga av dessa klubbar. Att addera V till vår konstellation ser jag väl mer som ett naturligt steg då vi båda får mer ansvar, helt enkelt. Och att det i sin tur är lättare att dela upp ansvaret på detta vis. 

Du går dock inte till V helt solo, Matilda Hartzell som varit med på Nosh & Chow följer också med. Vem är Matilda för de som inte vet?
– Matilda Hartzell är en stigande stjärna på nattklubbshimlen. Både dj och ett socialt geni. Hon började jobba med oss på Nosh och Chow för drygt ett år sedan och det är fan omöjligt att göra nåt vettigt utan henne vid min sida. 

Hur ser en typisk kväll på V/Wall ut?
– Jag vill inte avslöja för mycket... men den slutar i alla fall med en varmkorv med bröd och ett leende på läpparna. 

Hur kommer man in?
– Jag vet knappt själv. 

 

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!