Erik och Lotta leder sitt första program på TV4

10:02 8 Oct 2020

Nästa år kommer Erik Haag och Lotta Lundgrens första tv-program på TV4. Programmet heter Återskaparna och går ut på att människor får sina trasiga ägodelar reparerade.

Tidigare i år värvade TV4 programledarparet från Svt och nu avslöjar kanalen deras första program. I Återskaparna får människor komma till en verkstad med trasiga föremål som bär på en personlig historia. I verkstaden står landets mest skickliga hanteverkare redo att återställa föremålen till sin forna glans. Varje program följer hantverkarna i sina uppdrag att restaurera de unika ägodelarna.

Återskaparna kommer med andra ord frångå den typ av program vi är vana att se Erik Haag och Lotta Lundgren leda på Svt. Där paret gett oss både historie- och samtidslektioner blandat med humor och tokiga, men sanningsenliga utklädnader. 

”Återskaparna var en av anledningarna till att vi ville gå över till TV4 – det är ett otroligt fint program som på sätt och vis känns som en motkraft till samtidens konsumtionskultur med slit-och-slängvaror med kort livslängd” säger Lotta Lundgren i ett pressmeddelande. 

 Programmet har premiär i början av nästa år på TV4. 

 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!