Brita Zackari ny bloggare på Nöjesguiden.se

Lisa Eriksson 09:21 29 Nov 2011
Nojesguiden.se är stolta och ärade att presentera en ny bloggare: Brita Zackari! Copywriter, uppskattare av ost och officiellt rolig.

Brita Zackari, hur skulle du beskriva dig själv för de läsare som tyvärr inte känner till dig än?
- En 29-årig copywriter med övermänsklig medicintålighet (inget biter). Är född i Ytterboda (!) utanför Umeå, men har acklimatiserats ganska bra till livet i människobyn (om jag får säga det själv). Önskar egentligen att jag vore Amy Poehler förutsatt att min man fortfarande skulle vilja vara ihop med mig då (inte helt säkert).
 
Vad kan vi vänta oss i din blogg?
- Eftersom jag har en förmåga att posta innan jag tänkt så blir det säkert en hel del grejer jag måste skämmas över sen. Mycket kommer kretsa kring yta, och mitt sätt att distansera mig från min besatthet av densamma genom att skämta om den.
 
Vad kommer du aldrig att skriva om?
- Jag kommer till varje pris försöka undvika att snacka om min generande hårväxt, som förmodligen är en produkt av det kalla klimat jag vuxit upp i. Oops, nu snackade jag om det va?
 
Vilka bloggar läser du i övrigt?
- På NG kommer jag nu läsa allas och jämföra med mig själv. Läser Parisa och Margret och Emelie och Maja Bredberg sedan tidigare, och jag ska inte göra ett inlägg i Debatten nu men apropå förebilder tycker jag deras bloggar ger en hopp om mänskligheten.
 
Det sägs att du myntade begreppet "ostrap" 2009. Hur är ditt förhållande till ost i dag?
- Det gick på sparlåga ett tag, men i helgen åkte vi till Hasseludden tillsammans och hade supermysigt.

Läs Britas blogg här.
Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!