Love Truls – Kantande Wanai

Love Carbin 00:00 3 Jun 2021

18 åriga Love Truls imponerar på mig med sin debut-EP Kantande Wanai. Det är en spännande och vacker samling låtar. Första låten Tell Her är faktiskt otroligt bra; melodierna, texten, produktionen, allt förs samman på ett mycket lyckat och drabbande sätt. Visst önskar jag att alla låtar höll samma kvalité som den, men det är nog mycket begärt för en debut. Resten av spåren låter lite mer hemmagjorda, vilket visserligen är charmigt men jag hoppas att Love Truls med sin EP får möjlighet att utveckla sitt sound ännu mer. Det här är verkligen en artist man bör hålla utkik efter. Och EP:n är en mycket njutbar lyssning!

 
 
Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Greentea Peng – MAN MADE

Man Made är en soulskiva som plockar inspiration från hela världen och hela tidsrymden. Det är en eklektisk blandning av soul, psykedelia, hiphop, flyktig jazz och dub med tunga basgångar.

Greentea Peng heter egentligen Aria Wells och är från sydöstra London. Man Made är hennes debutalbum. I grunden är det ett tillbakalutat album, dränkt i tunga grooves och Wells neo-souligt rökiga röst, men det lyfts också upp av livliga trummor och pigga melodislingor.