Kommentarer på: Breaking Surface

Visa artikeln

2 kommentarer

Skriv kommentar
  1. Bild för GAIL ALICE
    GAIL ALICE

    Jag är Gail Alice, jag smittades av HIV 2018, jag fick höra av min läkare att det inte finns något möjligt botemedel mot HIV. Jag började ta mina ARV: er, min CD4 var 77 och viral belastning 112.450. Jag såg en webbplats för Dr.JUNGUNU, också såg jag en hel del vittnesbörd om honom om hur han använder växtmedicin för att bota HIV. Jag kontaktade honom och berättade för honom om mina problem. Han skickade mig örtmedicinen och jag tog den i 7 dagar efter det att jag gick till kontroll och jag botades. Läkemedlet har ingen sidoeffekt, det finns ingen speciell kost när du tar läkemedlet. Han botar också ALS, HEPATITIS B, cancer, HERPES, DIABETES, UTVIDDNING AV PANIS, Om du behöver din man tillbaka och mycket mer. här. Du kan nå honom på drjungunusolutionspell@gmail.com Eller hans whats-app + 2348032517618.

  2. Bild för Westerberg
    Westerberg

    Hur jag fick ett lån från Christy Walton Finance, har fallit i händerna på bedrägerier tills jag har träffat denna trogna långivare som gav mig ett lån på 50 000 dollar nu tror jag att det fortfarande finns riktiga långivare på nätet, här är e-postmeddelandet (christywalton355@gmail.com) av långivaren om du behöver ekonomisk hjälp kan du kontakta henne för hjälp: christywalton@gmail.com

Skriv kommentar

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!