Betygsättande av Parken Zoo-djuren

Parisa Amiri 10:30 17 Jul 2011

Vallabyer - PPP

En fattigmans-känguru. "Var är boxningshandskarna?", frågade Adam besviket. Godkänd för maniskt kliande och en söt, diande bebis som fick min storebror att skrika "Kangaroo titties!", en saknad vuxenfilmsgenre (jag googlade).

Hårig apa - PP.

Antagligen bakfull med tanke på immobiliten och det ihärdiga gnuggandet mot repet. Extrapoäng för hånfull uppsyn. 

Tigrar - PPP.

Minuspoäng för att vi gjorde resan för vita tigrar, som var slut/döda. Vackra, respektinbringande djur - men så lata? Djurparken borde försöka höja action-nivån. Slänga in levande djur eller pedofiler hos de hungriga tigrarna, så man får se någonting.

Babianen - PPP.

Inte alls fadersgestaltig mysgubbe som porträtterad i LejonKungen. Om blickar kunde döda, osv. Ville tipsa babianen nedan om en salva som funkade bra för mig när jag led av samma problematik. 

Surikater - PPPP.

De slogs som kattungar, jagade småfåglar och var nyfikna på oss besökare. Ville gömma en i kameraväskan, tämja den och klä upp den i små french maid-utstyrslar i hemmet.

Vithårig apa - PPPP. 

Adam förväxlade situationen med ett rymnings/självmordsförsök och gjorde sig redo för att rädda apans liv.

Krokodil - PP. 

Hade lika gärna kunnat kolla på en uppstoppad variant på Naturhistoriska, då även med tillfredsställelsen av att veta att den dött. 

Lamor - PPP.

Det kreddigaste djuret, tack vare Napoleon Dynamite-biroll. Försökte allt möjligt för att få den att spotta, inte ens arabjollret gav resultat.

Flamingo - PPP.

Ännu ett mediokert djur. Adam försökte hjälpa denna rosa gaysymbol att rymma. "Hjälp mig hålla ner repet!". 

Jättemyrslok - PPPP.

Stämmer teorin att ägare och husdjur liknar varandra är det bara en tidsfråga innan Kitty Jutbring gör som Salvador Dali och kopplar skiten.

Fler blogginlägg från Parisa Amiri