Don't call it a comeback

Amat Levin 15:49 15 Aug 2012

BK
Den här bloggen har slumrat i lite mer än en månad nu, eftersom jag 1. hade en välbehövlig semester från allt vad tidningar, deadlines och jobb heter och 2. har befunnit mig i New York och övat på mitt livsnjuteri.

 pool
police
nyc
macys
eastpark
rockaway beach
outdoor movie
När jag laddade upp bilderna på min dator insåg jag att jag tagit nästan 1 000 stycken, vilket jag inser är på gränsen till sinnesjukt. Jag kommer alltså inte att ladda upp alla här, men är man nyfiken finns de bästa (av de som gick att publicera) på Instagram. Inte för att skryta, men Parisa kallade den för sommarens bästa. Man hittar mig där om man söker på ”amat_levin”.

Anyways, nu är den här bloggen officiellt återaktiverad.  

Fler blogginlägg från Amat Levin