Nöjesguiden #4 ute nu!

Amat Levin 10:03 29 Apr 2015


Imorgon släpps årets fjärde nummer av Nöjesguiden med fantastiska Zara Larsson på omslaget! Förutom att hänga med Zara och diskutera musikalisk frihet har vi i detta nummer av Nöjesguiden besökt Fanni Metelius på inspelningen av hennes regidebut för att prata makt, sexlösa förhållanden och varför hon hamnade i strid med Ruben Östlund om hennes karaktär i Turist.

Vi har gjort den första stora intervjun med svenska Snoh Aalegra som produceras av hiphoplegendaren No. I.D. och har Prince som mentor.

Vi har snackat riktningsbyten med Mumford and Sons, träffat skaparna av poesispelet Words of Oz och, med tanke på Disneys spelfilms-reboot av sina klassiska tecknade filmer, funderat på vad Askungens midjemått säger om sagovärldens kroppsideal.

Men vi har också djupdykt i den våg av nyandlighet som blandar element från den tidigare så bespottade new age-rörelsen med feminism samt gett tips på några förbud som borde gå hand i hand med förslaget att göra rökning på uteserveringar olagligt. Som vanligt bjuder vi på allt det här helt gratis.

Fler blogginlägg från Amat Levin