Varsågod, här kan du avnjuta alla avsnitt av Nästa Nivå

Redaktion 08:01 15 Oct 2014Idag, den 15 oktober är det slutligen premiär för Nöjesguidens webbtvserie Nästa Nivå. I år släpps hela säsongen samma dag –  vilket innebär att samtliga avsnitt finns samlade att avnjuta nedan.

Nästa Nivå #1 – Timbuktu & Chords/Rallebrush
I säsongens första avsnitt får vi möta Lysekilsrapparen Rasmus "Rallebrush" Borg, coachad av Timbuktu och Chords. Vi får dessutom möta producenten Stress och programledaren Adam Tensta, se Timbuk känna igen sig i Rallebrush, och inte helt oväntat höra Chords skapa ett beat i världsklass – som även belönas med en strålande rapinsats av Rallebrush själv.

Vi har pratat med Rallebrush om hur det var att bli mottagen av privatchauffören Timbuktu i Köpenhamn. Missa heller inte: när Rallebrush uppträdde med "Andetag", tillsammans med Timbuktu och Chords, i Kungsträdgården i augusti.

Nästa Nivå #2 – Maskinen/Joy
I Nästa Nivås andra avsnitt får vi följa den redan stjärnglänsande Joy, som coachas av Frej Larsson och Afasi från Maskinen. Vi får se den sprayfärgade bilen coacherna har fixat åt sin unga drottning, höra dem imponeras av Joys flow, och sedan höra slutresultatet Kattliv. Som förstås slår det mesta.

Nästa Nivå #3 – Medina/Lokal & Jeaff
I Nästa Nivås tredje avsnitt paras rågsvedsrapparen Lokal ihop med Jeaff från Kumla. De coachas av Medina, som velat coacha en duo (eftersom de själva är en). De drar ihop ett tungt, domedagsdoftande beat som Lokal kallar för "ett rent mord" – och får dessutom se Medinas minst sagt sprattfyllda sida.

Vi har även gjort en intervju med Lokal, där han berättar om hur det var att äta pizza med Medina, och en med Jeaff, om Kumlas blomstrande rapscen. Se till att inte heller missa när Lokal & Jeaff uppträdde med ”Nästa Nivå tillsammans med Medina, i Kungsträdgården i augusti.

Nästa Nivå #4 – Syster Sol & Zany Lou/Beri
Sextonåriga Beri hoppar tillsammans med Syster Sol och Zany Lou på tåget till Köpenhamn, i Nästa Nivås fjärde avsnitt. Vi hör Beri berätta om hur hon från början inte förstod att hennes poesi kunde vara raptexter, och ser henne pusta ut när hon inser att Zany Lous beat inte alls är reggae.

Läs vår intervju med Beri, där hon berättar om hatkärleken till Upplands Väsby. Ännu mer obligatorisk tittning: när Beri uppträdde med ”Ängel på Axeln” tillsammans med Syster Sol, i Kungsträdgården i augusti.Nästa Nivå #5 – Mack Beats/Diezel
Diezel har i flera år skickat in demos till sin idol Mack Beats, men först i Nästa Nivås femte avsnitt får han chansen att samarbeta med sin stora förebild. Vi ser Diezel imponera på Adam Tensta och Mack Beats genom sin kaxighet, men också hur han måste leva upp till de stora ord som kommer ur hans mun.

Missa absolut inte när Diezel uppträdde med ”Trakt” tillsammans med Mack Beats i Kungsträdgården i augusti.

Här finns exakt allt som rör Nästa Nivå samlat, för ännu mer koncentrerad njutning. Nästa Nivå är ett samarbete mellan STO-CPH, Red Bull Studios och Nöjesguiden.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!