Sune-författaren släpper bok om sextokig 19-årig tjej

16:19 21 Sep 2017

Släng er i väggen Sune och Bert. Solfolkets sexgalna dotter Mica är här.

Den 54-årige mannen Anders Jacobsson, som framförallt är känd för Sune & Bert-böckerna (Varför är det två olika bokserier? Är inte Sune och Bert i princip samma person?), har skrivit en ny bok. Men den här gången är det en tjej i huvudrollen. En 19-årig tjej. Som älskar att knulla så mycket att hon har det som motto.
– Frihet, feminism och ligga. Hon lever efter det och har lite som sin uppgift i vardagen att göra uppror mot sina föräldrar. Hon börjar dricka, provar att röka marijuana och blir ihop med sin barndomskompis Saga, säger den 54-årige mannen Anders Jacobsson till Aftonbladet.

Och det är mycket sex i boken, som heter Mica – Dotter av solfolket och släpptes på torsdagen.
– Hon är ju 19 år och är, precis som vi alla andra, en sexuell varelse. Är man 19 år kan man inte skriva att hon ”väntade på prinsen”. Det vore en horribel historia för mig i alla fall. Så visst, sex är en stor del av hennes liv och hon bejakar sin sexualitet och tar för sig. Hon bryr sig inte om vad folk tycker och tänker, säger den 54-årige mannen Anders Jacobsson.

Till Aftonbladet säger den 54-årige mannen Anders Jacobsson att det inte alls är svårt att gå in i huvudet på en ung kvinna.
– Nej. Allas våras skallar är ett universum. Man har olika känslor, drömmar och tankar och jag ser alla boksjälar som jag har skapat som olika planeter. Det här är en ny planet och man måste hålla isär det där.

Och vi kommer få mer av den 19-åriga kvinnan som älskar sex från den 54-årige mannen Anders Jacobssons penna.
– Jag håller på med tvåan nu. (höhöhöhöh, reds. anm) Jag har lagt upp precis hur den ska vara så nu håller jag på att massa in en massa idéer. Efter bokmässan den 1 oktober börjar jag jobba aktivt med den, säger den 54-årige mannen Anders Jacobsson.

Nöjesguiden söker den 54-årige mannen Anders Jacobsson.

Stad: 
Kategori: 
16 Visa kommentarer (16)

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!