Foto: Julia Viklund

Sturecompagniet blir med ny klubb

12:19 12 Mar 2018

Och den heter Hemma hos Sture.

Sturecompagniet har länge varit en självklar del av Stureplans nattliv och nu får byggnaden en ny klubb. Hemma hos Sture kommer hålla till i 309s gamla lokaler och hemmakänslan är just det den nya nattklubbschefen Kevin Florsén vill uppnå.

Kevin har sedan länge mer eller mindre varit en del av inredningen, så att faktiskt på riktigt bli en del av det som är Sturecompagniet kommer nog inte som en överraskning. Vi har pratat med den nya nattklubbschefen om hur det kommer att vara Hemma hos Sture.
Hemma hos Sture kommer det att vara en hybrid av en hemmafest och en after ski i Åre blandat i en och samma nattklubb. Vi tar inspiration från alla oförglömliga fester vi varit på i tonåren och kommer se till att samma härliga öppna känsla finnas hos oss. Vi vill att alla ska kunna sjunga med i låtarna och dansa som att Snapchat inte hade funnits.

Hur kommer ni att anamma hemma hos mig känslan?
– Vi kommer att spela sådant folk faktiskt vill lyssna på och inte det som är coolt eller hippt, snarare det man kan dansa till. Vi kommer att ha ett stort fokus på det som spelas, det är trots allt väldigt avgörande för hur en klubbkväll kan bli. Och genom att skippa en pointer som pekar in folk så vill vi ge en känsla av att alla är välkomna.

 Varför älskar vi hemmafester? 
– Konceptet med hemmafesten grundar sig i att man får komma som man vill. Vi vill inte ha någon strikt dresscode utan hos oss ska man kunna ta med sig sina polare för att kunna ha en förlängning på förfesten.

 Beskriv en typisk kväll Hemma hos Sture!
– Eftersom att kvällarna hos oss skiljer sig ganska rejält från varandra så kommer inte den ena kvällen vara den andra lik. Ena kvällen så kommer man kunna spela beerpong och sjunga med till Carola medans man den andra kommer att kunna dricka slushdrinkar och sjunga med till Britney.

 Hur kommer ni att skilja er från övriga Sturecompagniet?
– Det är ju fortfarande samma hus och klubb, alla som är på Sturecompagniet är välkomna hem till Sture. Men det som skiljer sig från det övriga huset är att musiken och att man inte riktigt vet vad kvällen erbjuder. En hemmafest är sig aldrig lik, precis som en kväll Hemma hos Sture.

 
Hemma hos Sture öppnar den 16 mars. 
Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!