Skräckveckan

Redaktion 14:32 29 Oct 2012

Antingen hatar eller älskar du Halloween men varje år blir svensken lika förvånad över att se snö som att se en vampyr på Ica under den ockulta högtiden. Stockholmsklubbarna har i alla fall tagit fasta på allas inneboende skräckfantasier och under veckan ordnas flera Halloweenfester på olika teman runt om i stan. Vi valde ut fyra fester att gå på. 

FREDAG
Dödsdagsfesten
Slakthuset, Slakthusgatan 6 (21-03)
Rökmaskiner, levande ljus och ansiktsmålningar på Slakthuset. Vi vågar till och med påstå att det kommer finnas pumpor utanför entrén, när Mankind spelar live. Andra dj:s för kvällen är musikoraklet Fredrik Strage, STHLMSNDRMT, Suffragette, Amber Watts och Alexandra Shanhan. Betala 100 pix i dörren.

Halloweenfest med Rasmus W
Buco Nero, Roslagsgatan 2 (19-02)
Rasmus Wingårdh ordnar skräckfest tillsammans med Lill Lindqvist och Johan Mattsson på Buco Nero. Den enda regeln för kvällen är att utklädnad är absolut obligatorisk. Inga undanflykter (detta gäller samtliga fester). Vinnaren av bästa utklädnad belönas med ett pris och samliga gäster belönas för sin närvaro med shots och annat gott.

LÖRDAG
Dead Celebz
Vita Baren, Spy Bar (22-05)

Spy Bars stora Halloweenfest lägger direkt in en brasklapp och undanbeder häx- och zombieutstyrlsar. Här är det riktiga döingar man ska klä ut sig till, kända döingar dessutom. De som bjuder in till kändisfesten är bland annat lite gamla kändisar från EROS VIDEO: Jasses Brassekasse och Agnes-Lo Åkerlind, den manliga modellen Ermes Holm och Vita Barens egna celeb Julia Frändfors. Vi förutspår redan nu att det kommer dyka upp ett antal falska Morgan Freeman-varianter. VEM startade det ryktet?!


TIVOLI Halloweenfest
TIVOLI, Fleminggatan 2 (21-03)
Gamla Sommar! har möblerat om och blivit TIVOLI. Deras andra kväll av existens, ordnas det en stor rysarfest med filmtema. Orangeriet, ett av Tivolis nya dansgolv, inspireras av Motorsågsmassakern med sin egen take “Hitsmassakern”. I Det Stora Blå kommer bland annat Hajen, Black Pony och Citty Olsson att simma runt och i Planetariet går allt i sann Alien-anda. Här är det fri entré mellan 21-22.

Stureplansgruppen bidrar med sitt strå till stacken genom att ge alla gratis inträde på deras klubbar under rysarveckan - så länge ni kommer innan midnatt och är utklädda, det vill säga. 

 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!