Sigge Eklund blir filmregissör

09:46 31 Mar 2023

Sigge Eklund regisserar Netflix-film.

I det senaste avsnittet av Alex & Sigge berättar Sigge Eklund att hans dröm har gått i uppfyllelse. Han är nämligen mitt uppe i arbetet med att regissera en långfilm. Filmen heter En del av dig, är skriven av Michaela Hamilton och har premiär på Netflix under 2024.
– Jag har väntat på ett manus som ska passa mig, som Michaela Hamilton har skrivit. Jag tror att det har den här typen av intensitet som jag alltid letar efter i film. Du vet, filmer där man tar stryptag om publiken direkt utan att släppa taget om den, och som inte slarvar bort en scen. Michaela Hamilton är så duktig på just det där, alltså besattheten, förälskelsen och sorgen i att vara tonåring. Manuset har allt det där, så det blir en spännande tid att spela in den i, säger Sigge Eklund i podcasten.

På Instagram berättar Michaela Hamilton om handlingen: "Jag vet knappt hur jag ska formulera det här, för det är overkligt på så många plan, men - i sommar spelas vår långfilm En del av dig in. En berättelse på liv och död om hur det är att vara 17 år och känna hur man går sönder av längtan. Den här historien är så väldigt personlig för mig eftersom jag för sju år sen förlorade en lillebror i en olycka. Det fick mig att vilja berätta om båda sidorna av sorg - den enorma smärtan och chocken, men också hoppet och kärleken som kan växa fram i processen", skriver hon.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!