En koreografisk konversation.

Så blir höstens upplaga av Stockholm Art Week 2021

Redaktion 14:12 7 Sep 2021

Den andra delen av konstfestivalen äger rum mellan den 14-19 september. 

Rena utställningar, koreografiska konversationer och butikskonst är bara några av de inslag som ingår i årets upplaga av Stockholm Art Week, en plattform som visar upp Stockholms muséer, institutioner och andra aktörer som verkar inom konstbranschen. Här är några av guldkornen.

Jakob Ojanen och Tove Kjellmark 
Svenskt Tenn, Strandvägen 5

I ett samarbete med den inredningsbutiken Svenskt tenn på Strandvägen visar ed:art ett antal nya konstverk signerade Jakob Ojanen och Tove Kjellmark. Fyra konstverk av konstnärerna kommer att hänga i ett av butikens inspirationsrum under veckan.

En koreografisk konversation
Moderna Museet, Exercisplan 4
Koreograferna Lydia Östberg Diakité och BamBam Frost undersöker mötet mellan provokation och lek, ömhet och våld samt storhet och vansinne i denna performance som framförs under utställningen Lynette Yiadom-Boakye: Att flyga i förbund med nattens sista helg. Förköp krävs och görs via Moderna Museets hemsida.

Mediekartans vita fläckar 
Bonniers Konsthall, Torsgatan 19
Följ med när journalisten Martin Schibbye gör en personlig visning av utställningen där han vandrar mellan verken och reflekterar över konstens och journalistikens beröringspunkter. Även här bör du skaffa förköp för att vara säker på att få en plats. 

Veckan innefattar bland annat också konstmässan Market Art Fair som äger rum på Liljevalchs Konsthall under lördagen och söndagen mellan 12-19 respektive 12-18. Lägg dock märke till att du behöver köpa biljetter i förväg till denna. 

Hela det aktuella schemat till Stockholm Art Week hittar du här

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!

Senaste filmrecensioner