Premiär för Klubb Kreatör

Redaktion 16:10 24 Oct 2023

Det går att hitta rätt på Tinder, i alla fall om man är på jakt efter något att starta klubb med. För sju år sedan matchade Bella och Natasa, pratade knappt med varandra, och nu på torsdag är det premiär för deras nya klubb Klubb Kreatör. Vi har pratat med Bella om vad vi kan vänta oss av Stockholms nya klubb.

Berätta om Klubb Kreatör! 
– Klubben heter KK, förkortning för Klubb Kreatör, där konceptet går ut på att fokusera på kreatörer av alla möjliga slag, allt från konstnärer till folk som gör grillz. För varje fest kommer det att finnas tatuerare och DJ:s, och utöver det kommer vi alltid att ta in minst en kreatör av ett annat slag.

Vad för musik kommer ni spela? 
– Musiken kommer att variera och anpassas till varje enskild kväll. Jag har varit ute och spelat mycket i sommar runt om på olika klubbar och festivaler, och då har tanken att styra min egen fest funnits och marinerat i bakhuvudet. Det kändes givet för mig att fråga om Nataša ville göra det tillsammans med mig, eftersom vi båda är väldigt kreativa människor med en stark kärlek för en bra fest. Vi ville helt enkelt leverera något som inte bara är "en fest", utan mer som en lekplats för vuxna där många aktiviteter sker, och även inkorporera mycket kreativitet och skapelser - låta det bästa av de världarna mötas!

kk_0.jpeg

Berätta om premiären! 
– Vi smygstartar klubben klockan 21.00 med förmingel, där konstnärer från Konstfack ställer ut. Därefter fortsätter kvällen med gratis tatueringsmöjligheter den första timmen, tandsmycken och gästspel i köket från Sandhäxan. Bakom DJ-båset hittar du Marble, Rocco, Rayo b2b Sofftronic och din ödmjuka värd Bella. Och, för de allra tidigaste gästerna, lovar vi något fint från Caliroots.

Vad kan de som inte kan få nog av Klubb Kreatör hitta hos er i framtiden?
 – Vi har en del på gång just nu, men det som är spikat än så länge är en singelfest på Alla Hjärtans dag på Morfar Ginko, där vi bland annat arrangerar speed dating! Vi kommer även att arrangera en after-ski-fest i Åre i vinter, så håll utkik efter datum."

 
Klubb Kreatör har premiär på Häktet 26 oktober, 21.00 - 03.00
Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!