PH-säsongen förlängs med programmet Paradise STHLM

08:51 18 Oct 2018

Paradise Hotel-stjärnorna byter Mexiko mot Stockholm.

När årets säsong av Paradise Hotel är slut tar ett nytt program ta vid. Det heter Paradise STHLM och i det flyttar Marcelo Peña, Robin "Mos" Andersson, Nina Glimsell Udovičić, Bettina Buchanan, Arvid Stenbäcken och Erica Mendez in i en 480 kvadratmeter stor lägenhet i Vasastan för att tävla på egen hand istället för i par. 
– Vi känner oss väldigt glada att kunna erbjuda en förlängning av succéformatet Paradise Hotel till våra tittare redan i höst. Eftersom moderformatet historiskt presterat väldigt bra känns det som ett naturlig steg i den fortsatta utvecklingen av vårt programutbud. Det ska även bli väldigt spännande att få följa med våra realitystjärnor i lyxlägenheten, ute på fest och när de "hookar" på stan här hemma i Sverige, säger Camilla Rydbacken, innehållschef på Nordic Entertainment Group i Sverige i ett pressmeddelande.

Paradise STHLM har premiär den 12 november på Viafree och Viaplay och sänds i 12 avsnitt. Det ska bli spännande att se när realitystjärnorna "hookar" på stan.
– Det har varit en extremt rolig upplevelse att få spela in Paradise STHLM i självaste huvudstaden. Jag lovar er att grytan kommer röras om inte bara en utan flera gånger under resans gång, säger Robin "Mos" Andersson.

Stad: 
Kategori: 
4 Visa kommentarer (4)

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!