Nöjesguidad - Tommie X

Mikaela Dahlberg 10:57 28 Oct 2011

Karismatisk, driven och ständigt i blickfånget, likt en nutida Cleopatra skrider Tommie X fram i Stockholms nattliv med en enorm tjuskraft. Före detta klubbredaktör för Nöjesguiden Stockholm, stylist, klubbarrangör, dj, bloggare och creative director - Tommies meritlista kan göras lång. Vi är ivriga på att höra hans synpunkter beträffande populärkultur.

MUSIK

Jag älskar min systers arty popband Penelope och t.A.T.u, Nicki Minaj och Amanda Lears senaste låtar. Och de gamla också alltså, men det är kul att hon släppt nytt, det låter bättre än på länge. Älskar även allt som Ladytron gör!

Är inget stort fan av rock som tråkiga snubbar gör direkt. Inte heller hiphop, house eller nåt annat skit som heterokillar gör.

FILM

Jag har precis återsett Gregg Arakis "Teenage Apocalypse Trilogy" och älskar fan alla tre filmer i den! Hans nya "Kaboom" var också rätt bra.

Det finns ingen dålig film... SKOJA! Tycker det mesta som inte är "Romy & Michele's High School Reunion" suger.

KROG

Riche och Snotty's är nog de ställen jag frekventerar flitigast.

Alla ställen med fucking garderobstvång känns motbjudande.

DRYCK

Apelsinjuice är gott tycker jag!

Är inget stort fan av vatten, öl eller mjölk.

KONSERT

Längtar tills världens coolaste popgrupp Rebecca & Fiona som jag jobbar mycket med ska göra konsertpremiär med sina egna låtar!

Mmm svarar väl ointressanta heteron med gitarr eller whatever.

KLUBB

Festamysamailas och min klubb på Vardagsrummet som har premiär den 4 nov kanske är lite förmätet att svara, men jag måste ju ta chansen att göra smygreklam! Kom till "Mamma TESSOS Taverna" och må bra! Över huvud taget ser klubbhösten där bra ut. Skön hemmafeststämning!

Jag tycker att alla klubbar är bra, jag trivs så bra på klubben, men flera ställen i stan MÅSTE se över sina personalstyrkor. Sinnessjuka vakter och dödstråkiga DJ:s förstör så himla mycket.

MODE

Hernandez Cortes är så vackert, och jag är ett obotligt fan av Acne och allt de gör. Just nu drömmer jag regelbundet om kepsarna med stjärnor från deras nästa sommarkollektion. Och måste även tipsa om HUMANA på Timmermansgatan som är Stockholms bästa second hand-affär!

Alla jävla bloggare som "designat" kläder och smycken, dvs åkt till Kina och valt ut lite random billigt producerat skit som de sätter sina namn på. Så hjärndött och osexigt.

TV

Jag har ingen TV, men kollar alltid på Gossip Girl online! Älskar såpor! Och alla komediserier som görs av kvinnor är bra. Absolutely Fabulous, 30 Rock, Smack the Pony, 3 Non Blondes osv. Ser mycket fram emot den nya säsongen av Arrested Development, där varje Bluth ska få ett eget avsnitt. Älskar Lindsay och avgudar Lucille.

Alla gubbar som sitter och tuggar oändligt överallt. Säger mig ingenting. De borde dö.

KONST

Sveriges framtida konstelit heter Anna Uddenberg, Linnea Sjöberg och Cajsa von Ziepel. De är fantastiska. Jag älskar även alla bra seritecknare och illustratörer som finns i Sverige: Liv Strömquist, Sara Granér, Nanna Johansson, Daniela Wilks, Stina Johnson, Sara Hansson och Nina Hemmingsson för att nämna några. Musikalisk konst som är helt otroligt bra är Ectoplasm Girls som består av systrarna Tanya och Nadine Byrne.

Klimatet som råder för kulturarbetare i Sverige med sittande regering. Fy fan.

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!

Senaste filmrecensioner