Min stora sorg väljer aktiebolag före äktenskap

Redaktion 14:10 17 Sep 2019

John och Anso som utgör två tredjedelar av Min Stora Sorg finns redan som låten Anso&John. Nu blir de även bolagsägare med det nystartade aktiebolaget John & Anso AB.

Det var i somras som konstnärsparet Anso och John diskuterade hur de ville fortsätta utveckla både deras konstnärliga och privata relation. De bestämde sig för att satsa på ett gemensamt aktiebolag. Ett för dem, starkare engagemang och investering för deras gemensamma framtid än till exempel ett giftermål.

Paret har levt och jobbat ihop i tio år och deras individuella uttryck syns ofta i det gemensamma konstnärskapet.
– Vi har alltid stöttat varandras konstnärskap och pushat varandra att utmanas och utvecklas. När Anso började sitt musikprojekt Min Stora Sorg frågade hon mig om jag ville vara med och jobba med det visuella tillsammans med Daniel Åkerström-Steen. Nu sitter vi tre tillsammans och jobbar i Studio Monaco och har jobbat visuellt med Min Stora Sorg sedan 2011, berättar John Arthur. 

Vi är inte helt säkra på vad vi vill säga med den här artikeln, men passar iallafall på att berätta att Min Stora Sorg spelar på Statement Festival Tour den 21 september på Pustervik i Göteborg.

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!