Foto: Anders Thessing.

Love Antell till Vassa Eggen Stage

Redaktion 18:10 27 Mar 2023

Veckans hemliga artist är Florence Valentins frontfigur. 

Onsdagen den 29 mars får husbandet på Vassa Eggen celebert besök. Den här gången har Love Antell, bland annat känd från Florence Valentin. Vi bad honom berätta lite mer om vad som kommer att bjudas på. 
– Jag kommer ju att spela tillsammans med husbandet som verkar hålla ställningarna där på Vassa Eggen, och dom verkar kunna spela precis allt möjligt. Så det blir mina låtar från Florence Valentin och som solo förstås, och två covers. 

Du har tidigare gästat Per Persson på Vassa, och gästade honom även på Cirkus när han fyllde 60 häromsistens. Får du själv några gäster på onsdag?  
– Av ett rent sammanträffande spelade jag plattor på Brillo en kväll i vintras, och fick höra att Persson lirade på Vassa Eggen. Så jag och mina polare gick såklart dit för att kolla, men det var helt oplanerat att jag dessutom skulle hoppa upp på scen! Det kan mycket väl inträffa nåt liknande på onsdag.
 
Kommer du också att stå på en scen när du fyller 60?
– Om jag känner mig själv rätt kommer jag inte sitta på en parkbänk och mata duvor om jag blir 60. Det är mer troligt att jag kommer gapa på nåt hörn, och får jag dessutom stå på en scen så kommer jag nog inte tacka nej gissar jag.

Hur ser våren och sommaren ut för övrigt för dig, musikaliskt sett? 
– Jag släpper albumet Du och jag - ett rike - ett land med Bottenviken, som är ett projekt jag har med Thella Johnson och Mattias Björkas. Vi planerar två gig i juni, i Stockholm och Göteborg. Sen får vi se!
 
Love Antell kliver på vid 19:30 på onsdag. Som vanligt är inträdet gratis. 
 
Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!