Foto: Mio Sallanto.

Eldorado gör sommarkollektion

15:04 4 Jun 2019

Rökta musslor på konserv är sommarens tryck.

De senaste åren har lågprisvarumärket Eldorado släppt en rad klädkollektioner tillsammans med pr-byrån Redgert comms. Den här sommaren blir inget undantag. Förra veckan fick en mängd influencers och artister den senaste kollektionen budad till sig. Den består av ett set med badbyxor, skjorta och buckethat samt matchande baddräkt. I helgen kunde man till exempel se Spy Bars pointer Rasmus Elfström bära full Eldorado-mundering på jobbet.
– Våra tidigare kollektioner har varit väldigt uppskattade och fyllt våra inkorgar och dm:s med förfrågningar om när vi ska släppa nytt. Svaret har blivit den här kollektionen där vi lyfter fram en oväntad klassiker ur vårt sortiment – konserven med rökta musslor, säger Emma Töpel Hanson, projektledare på Eldorado i ett pressmeddelande.

Hon vill inte svara på om kollektionen kommer finnas tillgänglig för allmänheten.
– Vi har delat ut kollektion till personer som vi sen tidigare vet tycker om det vi gör och som gillar varumärket. Vill man lägga händerna på något av plaggen gör man bäst i att hålla koll på våra sociala medier där vi uppdaterar löpande.
 

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!