Miss Li - A Woman's Guide to Survival

Sophie Winberg 12:32 2 Dec 2017

Är man mitt uppe i någon slags förvandling hamnar man ibland lite snett. Ni vet när man känner sig som en ny människa på semestern och köper en kjol med snäckor på eller när du varit på gymmet två gånger och tänker att du borde testa avancerad bikramyoga.

Linda Carlsson har på sin nya platta gjort slut med sitt gamla jag, men hur den förändringsprocessen i slutändan resulterade i att hon bestämde sig för att testa reggae kan jag inte förklara. Plattan är full av beundransvärda budskap, det finns starka singlar och hennes röst är lika stark som den någonsin varit, men avsaknaden av allt vi vet att Miss Li gör bäst förvirrar mig.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Kiran Leonard - Western Culture

Western Culture är den 23 åriga Kiran Leonards 17:de (!) album. Han släppte sitt första skiva utan ett skivbolag 2009, dvs. när han var 14 år (!). Och hans stora debut Bowler Hat Soup kom 2012, en skiva där han spelar 20 (!) olika instrument. Det är galet. Och svindlande. Jag måste samla mig lite. 

Peter Bjorn and John - Darker Days

När Peter Bjorn and John återvänder till sina rötter och ger varandra fritt utrymme på ett album när låtskapandet skett individuellt och fördelats jämlikt mellan medlemmarna blir resultatet naturligtvis spretigt.