Miss Li - A Woman's Guide to Survival

Sophie Winberg 12:32 2 Dec 2017

Är man mitt uppe i någon slags förvandling hamnar man ibland lite snett. Ni vet när man känner sig som en ny människa på semestern och köper en kjol med snäckor på eller när du varit på gymmet två gånger och tänker att du borde testa avancerad bikramyoga.

Linda Carlsson har på sin nya platta gjort slut med sitt gamla jag, men hur den förändringsprocessen i slutändan resulterade i att hon bestämde sig för att testa reggae kan jag inte förklara. Plattan är full av beundransvärda budskap, det finns starka singlar och hennes röst är lika stark som den någonsin varit, men avsaknaden av allt vi vet att Miss Li gör bäst förvirrar mig.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Jack White - Boarding House Reach

Att skapa sin egen låda innebär att inte behöva lyssna på den som vill sätta etiketter på dig, förklarar Jack White i Ice Station Zebra, och så blandar han funk, rap (jo, verkligen!) och subtil dov elektronisk rytm med akustiskt jazzpiano till en fullständigt egen groovelåda. På sitt tredje soloalbum är nämligen Jack White redo att utmana var och en som tror sig ha fått grepp om honom och hans musik.