Miss Li - A Woman's Guide to Survival

Sophie Winberg 12:32 2 Dec 2017

Är man mitt uppe i någon slags förvandling hamnar man ibland lite snett. Ni vet när man känner sig som en ny människa på semestern och köper en kjol med snäckor på eller när du varit på gymmet två gånger och tänker att du borde testa avancerad bikramyoga.

Linda Carlsson har på sin nya platta gjort slut med sitt gamla jag, men hur den förändringsprocessen i slutändan resulterade i att hon bestämde sig för att testa reggae kan jag inte förklara. Plattan är full av beundransvärda budskap, det finns starka singlar och hennes röst är lika stark som den någonsin varit, men avsaknaden av allt vi vet att Miss Li gör bäst förvirrar mig.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Jim James – Tribute To 2

Jim James har gjort det till en vana att släppa ifrån sig soloalbum, sidoprojekt och coveralbum mellan sina mer ambitiösa My morning Jacket-album, och här fokuserar han på sent 60-tal och tidigt 70-tal. Han blandar välkända sånger som The Beach Boys I Just Wasn’t Made for These Times och en djupt sorgsen akustisk tolkning av Sonny & Chers Baby Don’t Go med mer udda val från tidigare eller senare delar av nittonhundratalet, från Irving Berlin till Abbey Lincoln.