Miss Li - A Woman's Guide to Survival

Sophie Winberg 12:32 2 Dec 2017

Är man mitt uppe i någon slags förvandling hamnar man ibland lite snett. Ni vet när man känner sig som en ny människa på semestern och köper en kjol med snäckor på eller när du varit på gymmet två gånger och tänker att du borde testa avancerad bikramyoga.

Linda Carlsson har på sin nya platta gjort slut med sitt gamla jag, men hur den förändringsprocessen i slutändan resulterade i att hon bestämde sig för att testa reggae kan jag inte förklara. Plattan är full av beundransvärda budskap, det finns starka singlar och hennes röst är lika stark som den någonsin varit, men avsaknaden av allt vi vet att Miss Li gör bäst förvirrar mig.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

The Rock*A*Teens - Sixth House

Du är förlåten för att aldrig ha hört talas om The Rock*A*Teens, de var som bäst måttligt framgångsrika på den lokala Atlanta-scenen innan de la ned verksamheten för 16 år sedan. Men när de nu är tillbaka med intensiv och rejäl skramlig garagerock och med en frontfigur i Chris Lopez med febrig intensitet, kraftfull pondus och en rejäl dos självironisk humor finns det ändå anledning att låna dem ett öra. Särskilt Lady Macbeth oroar och övertygar.

Dirty Projectors - Lamp Lit Prose

Den sortens hipsterness som Dirty Projectors med sin distinkta Brooklynindie full av modern och dansbar elektronik för några år sedan var självaste sinnebilden av brukar ha kort hållbarhet. Men som få samtida band har Dave Longstreth upprätthållit en sådan status över åren, och när han nu återvänder med finns alla förutsättningar för en fortsättning på det.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!